嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分
) ^5 C% y( ^, I9 r" U有沒有版友能夠幫忙傾幾怡,/ i8 _/ w" q" C- b
等我可以及早達標?
覺得好的就按一下感謝吧~~

大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉

睇完記得回 post= =就好快50

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-12-6 10:21 AM 發表   
: S$ [9 t  ~8 F, O: l; F; }" I大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉
, m& }, s& J% O8 ~# C
天文地理" R0 {' x0 u- E* c) q4 X  X
乜都可以傾傾$ w7 ?5 H3 K$ p
: n6 s  W- {7 V; t
近期可以傾2012 這部戲! z( y& z3 q! p4 s. H$ O
我覺得真係好好睇,
/ w& Y' C: z8 x- _: T% T  ^雖然套戲做好長時間,/ r" ~" F* B; I
不過睇晒都唔覺做得好耐

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-12-6 11:17 AM 發表   $ u' K$ I, v# E# h, j- A" ]
睇完記得回 post= =就好快50
5 e# Z# d% g! p, D, a: }
但有時有d唔係好想回咁點算好呀...

好快就有50分...

引用:
原帖由 silksilk13579 於 2009-12-9 12:30 AM 發表   
, T+ D( w2 M0 b. v% n0 z好快就有50分...
" @1 |* v3 f# k+ Z2 X
大家要幫我加油喔

這個標題那麼明白,其實樓主就多回覆別人的標題,50分很容易的。

其實我今日都有33分啦~
3 e2 V( r: h9 F# T& ]琴日先注冊

其实我也想攒够50分..

樓主發帖和回帖都有分數的,
  f2 o& W" \5 x+ j3 M7 d$ H5 ]+ @可是別人回你的帖,分數是別人的,
$ f; B  @" b; T) w: a要分數就去別人的帖做個回應就能得到分數,很容易的,( D/ G$ p, C6 S7 i' A0 W7 M
我打這幾個字又賺分數又賺錢,GOOD

我都想快D夠50分,好難儲分。

我仲難
; f& H% d6 O, g/ J5 b) E因為我自己唔係CD只戀物2 Q2 w$ g' T! P+ [* {+ y+ S3 G
所以比較難

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-7 01:04 發表     Z3 v! t+ P2 R/ K! O
我仲難
+ w( Y. J1 r# g: c( ?; |因為我自己唔係CD只戀物
" L5 w9 s0 r+ b: U所以比較難
5 i4 p6 L" Z% G. N! d2 P1 S. G
只要多回帖就可以了,
4 U- Q; V5 R* g( q6 a4 ^就算只戀物,這邊胸罩底底絲襪的帖很多呀,除非妳的興趣是這3種以外的,
5 I8 t$ V8 }% B/ P  m0 o! C* I每看過一個帖就寫個回應,這樣就有1分,50分很快的,看個50帖寫50個回應而已,# ~( w6 i1 o$ ^
然後回應還有錢(我忘了多少,好像20),就算看圖要花錢買,只要不超過20,看過之後回帖錢還是繼續增加,
' _+ W+ o. x' s3 X: i; V很簡單啦
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係想夠50分架...

帖數30易D定50分易D?

50分用來做乜?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-7 01:36 PM 發表   
1 W$ q+ Z+ Z1 R. R6 I% p  i! f50分用來做乜?
升呢
YV3S1E117XC050141

感謝各位姊妹的教導! C& \, l6 b$ u

' f% _1 Z3 b: |6 P2 O8 r, a謝謝大家

感謝各位姊妹的教導戀之天地:
+ W: f( k$ c  A# Y3 T: E謝謝大家