嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分7 L  t  x, K/ Y" t
有沒有版友能夠幫忙傾幾怡,
- \$ e! o5 |3 G) p3 K/ C9 c等我可以及早達標?
覺得好的就按一下感謝吧~~

大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉

睇完記得回 post= =就好快50

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-12-6 10:21 AM 發表   
- W# Z. T0 T0 p: c& c- t, z0 O大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉
, ]$ @6 {0 {6 k# c0 N% s4 `3 A天文地理+ Y+ G0 g" g1 ^9 O
乜都可以傾傾
% P, |8 _9 f0 N" I8 A0 n1 p2 _: n# _# t! R
近期可以傾2012 這部戲+ X. f2 u+ t$ q! k( [5 `+ Q
我覺得真係好好睇,
+ K, b# G* `2 }. w% v. N' P" \雖然套戲做好長時間,
/ v5 ~0 \% w: O- [) r. q不過睇晒都唔覺做得好耐

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-12-6 11:17 AM 發表   & e% }% n/ \* a1 _. A  e% D
睇完記得回 post= =就好快50
/ L8 T: q- e2 L  ?& D但有時有d唔係好想回咁點算好呀...

好快就有50分...

引用:
原帖由 silksilk13579 於 2009-12-9 12:30 AM 發表   5 y( N0 ]& K+ r- k5 u2 Q* r: b7 t; F
好快就有50分...
- ]: g9 p: Q5 W1 b. o
大家要幫我加油喔

這個標題那麼明白,其實樓主就多回覆別人的標題,50分很容易的。

其實我今日都有33分啦~* s( e  x$ i8 f# F
琴日先注冊

其实我也想攒够50分..

樓主發帖和回帖都有分數的,
- k! g  G; ]9 p可是別人回你的帖,分數是別人的,
; H: [; T( n  M2 O+ T+ M! I# w7 N要分數就去別人的帖做個回應就能得到分數,很容易的,6 r# c8 j1 q% U) z! `' |. |  @
我打這幾個字又賺分數又賺錢,GOOD

我都想快D夠50分,好難儲分。

我仲難
- l4 P" o, Q" `因為我自己唔係CD只戀物  N; C; Q" m; V# n" c0 s# y4 R3 {7 I
所以比較難

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-7 01:04 發表   * n( Y9 K0 i: I" ^& @  L- y  X/ y( Y
我仲難4 ?* n6 b3 |7 o& X0 w: K9 i
因為我自己唔係CD只戀物8 I: c6 w# e4 A( P" l
所以比較難
# J, c% a& g1 |6 B1 \- |, [/ k
只要多回帖就可以了,) |2 ^8 \& r( S' B
就算只戀物,這邊胸罩底底絲襪的帖很多呀,除非妳的興趣是這3種以外的,
! }! K# ^9 E0 {9 I0 A7 I1 U3 A每看過一個帖就寫個回應,這樣就有1分,50分很快的,看個50帖寫50個回應而已,
8 J9 f- ^: _' s1 `, i然後回應還有錢(我忘了多少,好像20),就算看圖要花錢買,只要不超過20,看過之後回帖錢還是繼續增加,; E4 K6 Z* F8 l
很簡單啦
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係想夠50分架...

帖數30易D定50分易D?

50分用來做乜?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-7 01:36 PM 發表   
5 |; o$ \+ l1 O) W5 G- a50分用來做乜?
升呢
YV3S1E117XC050141

感謝各位姊妹的教導
) n, n5 v# \$ `3 H$ [
# F. \, j% g% ]6 _3 ~% K, }謝謝大家

感謝各位姊妹的教導戀之天地:# C( K' E# k6 \
謝謝大家