嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分0 S( a" y! d+ e3 X
有沒有版友能夠幫忙傾幾怡,9 O4 }4 X; H( Z; @, V8 {
等我可以及早達標?
覺得好的就按一下感謝吧~~

大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉

睇完記得回 post= =就好快50

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-12-6 10:21 AM 發表   / \" D) y4 M9 T: q6 u( x3 v
大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉
/ c' M) L% A/ C( [  o% b! w) ^3 S: o天文地理
/ O6 q0 M. K& P- K) t乜都可以傾傾% a# H5 m# m9 g$ ~7 j. Q( |

2 W, z) @8 N8 p' ~4 Q$ S近期可以傾2012 這部戲
; K% `1 `/ X8 o. X6 a+ _- E我覺得真係好好睇,4 q2 L5 }) Y7 k$ Y$ G+ {5 `/ q9 I; H
雖然套戲做好長時間,
: `. B7 `' H. Y% k9 L7 G不過睇晒都唔覺做得好耐

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-12-6 11:17 AM 發表   
) T0 h. |, A+ n* K* A睇完記得回 post= =就好快50
" D9 s9 D# S+ ]: n3 s8 X9 h& P
但有時有d唔係好想回咁點算好呀...

好快就有50分...

引用:
原帖由 silksilk13579 於 2009-12-9 12:30 AM 發表   2 w! L! e; _) D6 R. ]
好快就有50分...
( g% b- W3 h2 c) c
大家要幫我加油喔

這個標題那麼明白,其實樓主就多回覆別人的標題,50分很容易的。

其實我今日都有33分啦~
6 ~6 L: Y  V- }5 M  n! S8 C1 _琴日先注冊

其实我也想攒够50分..

樓主發帖和回帖都有分數的,
) U2 \9 \- X9 i, a/ B. E; a) }6 G可是別人回你的帖,分數是別人的,
- L% T) n; F$ j要分數就去別人的帖做個回應就能得到分數,很容易的,
# n  b% d* v* C- [7 t我打這幾個字又賺分數又賺錢,GOOD

我都想快D夠50分,好難儲分。

我仲難
( V" s! B+ k5 U+ H. F因為我自己唔係CD只戀物8 R! F: u  W$ u2 L$ z
所以比較難

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-7 01:04 發表   
  N& \& P$ h6 w; a我仲難
2 J, a: L& J% \; j' I* q# j因為我自己唔係CD只戀物4 ~) A! @/ `5 {/ M+ h
所以比較難
5 J  ]* `2 ?' j% I, i' x6 K
只要多回帖就可以了,
' I4 l) r. B7 O$ E8 X, t9 }; j$ i4 W' l就算只戀物,這邊胸罩底底絲襪的帖很多呀,除非妳的興趣是這3種以外的,. I9 ^7 ]  g' R: H/ j
每看過一個帖就寫個回應,這樣就有1分,50分很快的,看個50帖寫50個回應而已,
# p0 o5 b% \1 {然後回應還有錢(我忘了多少,好像20),就算看圖要花錢買,只要不超過20,看過之後回帖錢還是繼續增加,
2 B& k0 |1 R, S很簡單啦
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係想夠50分架...

帖數30易D定50分易D?

50分用來做乜?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-7 01:36 PM 發表   1 ?& N9 z4 k* g! Z( j
50分用來做乜?
升呢
YV3S1E117XC050141

感謝各位姊妹的教導4 ^6 K& Z8 F) q- g( u( c

# r) n) X% M' ^3 _9 A1 R謝謝大家

感謝各位姊妹的教導戀之天地:. B5 Z7 I. G* E! v
謝謝大家