嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分; d4 f( w( v# W* r& E! Y0 x
有沒有版友能夠幫忙傾幾怡,
( V: u/ f9 U) v, N9 L等我可以及早達標?
覺得好的就按一下感謝吧~~

大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉

睇完記得回 post= =就好快50

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-12-6 10:21 AM 發表   
! F3 u1 ^# m2 p/ N5 Z2 a大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉
' ~. A# M3 o) V% K3 w+ Y1 `天文地理* r( S# a' u$ `4 X6 l( _
乜都可以傾傾) R# _7 I# p- ^: I" @
* F1 ]2 Z" E6 V5 L6 ~  Y: y
近期可以傾2012 這部戲
. n( t$ `' D' p; k* {我覺得真係好好睇,2 G- P$ {: G' h7 Q$ F
雖然套戲做好長時間,) W# M* r6 N1 f) ?' n
不過睇晒都唔覺做得好耐

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-12-6 11:17 AM 發表   . \3 N% y9 h4 d: ~+ H
睇完記得回 post= =就好快50
! \/ X% q9 u# J, s! T+ c但有時有d唔係好想回咁點算好呀...

好快就有50分...

引用:
原帖由 silksilk13579 於 2009-12-9 12:30 AM 發表   
! Z  @& c+ n& r  [; v' P好快就有50分...
) [: V7 {% k4 N" z大家要幫我加油喔

這個標題那麼明白,其實樓主就多回覆別人的標題,50分很容易的。

其實我今日都有33分啦~
( k0 C* T6 U. t7 Q3 K琴日先注冊

其实我也想攒够50分..

樓主發帖和回帖都有分數的,
9 {  Y( r) z6 P0 Q8 s1 G: V4 A可是別人回你的帖,分數是別人的,! h) D0 M9 q$ e0 t) Y
要分數就去別人的帖做個回應就能得到分數,很容易的,
: O8 }9 z  N: t3 x/ B- Z我打這幾個字又賺分數又賺錢,GOOD

我都想快D夠50分,好難儲分。

我仲難/ t- u" S6 c! E0 P0 {7 \2 F
因為我自己唔係CD只戀物
5 ?0 F+ x2 r/ U# {% J: Q8 o所以比較難

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-7 01:04 發表   
* U5 l, i" G8 i' m% B5 d/ o! t我仲難
: R) A* p. e; s" r, z- t' T因為我自己唔係CD只戀物0 k" C# j3 m. m$ s9 |* g
所以比較難
& ?( n+ `1 o* F  O4 F只要多回帖就可以了,' E  x3 f( X+ ~' k/ R) E
就算只戀物,這邊胸罩底底絲襪的帖很多呀,除非妳的興趣是這3種以外的,. t& \: ~4 b6 W  G
每看過一個帖就寫個回應,這樣就有1分,50分很快的,看個50帖寫50個回應而已,* P! N2 |/ [9 @$ V4 l
然後回應還有錢(我忘了多少,好像20),就算看圖要花錢買,只要不超過20,看過之後回帖錢還是繼續增加,
2 P# D1 S1 |9 Z; E: C! N. f很簡單啦
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係想夠50分架...

帖數30易D定50分易D?

50分用來做乜?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-7 01:36 PM 發表   
4 K0 M  x3 F9 S5 L# e: H0 W50分用來做乜?
升呢
YV3S1E117XC050141

感謝各位姊妹的教導
" X; e8 }8 b: y9 J) G+ E8 o: b' d( H! H$ @+ e4 U( n" h( K+ c
謝謝大家

感謝各位姊妹的教導戀之天地:
! t* g, P" X7 v6 X% V2 n# P謝謝大家