嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分

其實我只想儲夠50分
* J) H" p& j4 ?+ ]6 }) S有沒有版友能夠幫忙傾幾怡,
2 K. D- b( ?. u* v0 b8 |( w等我可以及早達標?
覺得好的就按一下感謝吧~~

大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉

睇完記得回 post= =就好快50

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-12-6 10:21 AM 發表   3 a. b; Z6 ^( C0 a' Z! V5 ~
大把啦, 你想傾咩? 自己應該諗話題囉
6 |! m, r3 v2 j2 Y9 r, L
天文地理
+ z2 `4 W0 p  l/ `; }乜都可以傾傾
- }6 J2 z/ y8 t
  z) u" z% n$ {0 u近期可以傾2012 這部戲
- T1 z& t8 U9 K我覺得真係好好睇,4 B/ f, T4 J' R, x
雖然套戲做好長時間,
- j) z1 S9 C) Y不過睇晒都唔覺做得好耐

引用:
原帖由 偽娘 於 2009-12-6 11:17 AM 發表   + Y9 E3 Y/ H5 i9 k) d7 A+ C' e% R- G
睇完記得回 post= =就好快50
; c5 N; F; r; I4 g: {3 o
但有時有d唔係好想回咁點算好呀...

好快就有50分...

引用:
原帖由 silksilk13579 於 2009-12-9 12:30 AM 發表   
- p' S6 @8 ~' M5 i9 K( E好快就有50分...
, R) I% u2 r* w大家要幫我加油喔

這個標題那麼明白,其實樓主就多回覆別人的標題,50分很容易的。

其實我今日都有33分啦~
9 S- N  R; k6 D! f+ ~5 `: N琴日先注冊

其实我也想攒够50分..

樓主發帖和回帖都有分數的,' Y" n- ]' ], e
可是別人回你的帖,分數是別人的,
" p- K* f5 m2 o, p1 O" U要分數就去別人的帖做個回應就能得到分數,很容易的,
& G' p1 i: Q1 X我打這幾個字又賺分數又賺錢,GOOD

我都想快D夠50分,好難儲分。

我仲難* M: ?: c. m! l! `( z
因為我自己唔係CD只戀物2 ~% G( u3 }" v; G
所以比較難

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-7 01:04 發表   7 m1 H% x! }0 ^$ ?  R. X
我仲難, \7 i" D& r) x8 ]' F
因為我自己唔係CD只戀物& _! v6 s( X) @) K$ Z, F# z6 y$ W
所以比較難
0 z% q. ~5 `" G5 @只要多回帖就可以了,
' g( e- j- f3 X/ @6 C0 c就算只戀物,這邊胸罩底底絲襪的帖很多呀,除非妳的興趣是這3種以外的,+ {# l+ C" t* {1 }
每看過一個帖就寫個回應,這樣就有1分,50分很快的,看個50帖寫50個回應而已,% t2 p. D7 O! ^7 I$ e
然後回應還有錢(我忘了多少,好像20),就算看圖要花錢買,只要不超過20,看過之後回帖錢還是繼續增加,9 b- v/ ?7 f3 Q- B3 \
很簡單啦
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

我都係想夠50分架...

帖數30易D定50分易D?

50分用來做乜?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-7 01:36 PM 發表   6 W6 j8 L0 A6 D' J4 R% ~
50分用來做乜?
升呢
YV3S1E117XC050141

感謝各位姊妹的教導
# b. x7 @/ N) n( l( ~8 a5 e" N$ _( M3 b4 l+ A
謝謝大家

感謝各位姊妹的教導戀之天地:
4 y% R( o- r7 J, q6 J+ j8 r  P, g謝謝大家