嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...: @& O! w8 [) e5 T* Z, F
a. 同自己喜歡的女人做愛
  s7 E8 ?# i5 u3 WOR
& c9 D4 [% x2 |( I. xb. 穿自己喜歡的絲襪&裙, g/ J* H& G/ C4 ~+ h
你會怎選呀?
6 H, |  a" ?4 j1 j; z) _0 B邊一樣既滿足感會大d ?# M$ D8 |' R3 N8 B  p, S
( U" P6 X. L; Y- |% Q: k
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   
# m# i1 P. X# f; p我會選擇a。
9 m2 E+ g* b# X& U2 r; N* c& Kme 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表 7 Y* L+ R, H# O" Z  u
根本就兩回事, 唔需要揀
0 y* f7 w: C) Y5 `
係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙
1 i" g& L% f8 ]6 Z) G8 K1 r. c& ~7 I不過3樓個個真係好..2樣都得..
/ h5 V; J1 p2 l6 W4 O, P# v4 d可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
5 ?- a: [- U! r6 ?
  D% {+ B7 \# C0 Z* I: [A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
/ v* V1 r+ n/ z5 k) A. u" F根本就兩回事, 唔需要揀
+ R# s# }/ y9 c2 d0 E
; `6 Z' E4 H9 J6 V
完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況
8 i0 A9 m# Q- c" C其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   ) y" _5 M, K  i3 v# }: p& f
不過3樓個個真係好..2樣都得..
8 F6 H! B4 m$ _  y" x3 t可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
; D6 s4 K" v1 i# [% K. ]8 N& e( {, s. A& t% z  L" |
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓, @4 e: E/ @( }# `
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
3 A3 L% M3 _% y* H+ u* T結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   
0 Z; I2 \$ E# W- g2 M% M我會選擇a。
- W8 t! Y, V- ]6 P

2 u9 a! k- \; b+ K3 V' M2 j5 F. ]me tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   7 Z* Q$ U/ |, T$ L4 M8 X4 S
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
; D# ^; Y9 q# d* R
* V) L5 {9 K2 g8 u! xA) 的即時滿足感 時間短過 b)
3 R/ K. I9 {" ]( x  X
6 c' A0 p4 i. q6 U9 r" c8 b, \' lYes! ! t' y" g1 h  j% D
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)
# R4 t# b& k4 E& S# C) j7 S8 q1 K而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D
% ]- D9 U! A' B0 o9 y) H3 `& j0 N又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙
$ z0 n; N+ i$ wa.只有1時快感

me too
- i5 v7 R* @' ?% v% ^# m: E
1 k3 o6 e" x& c) p. _7 f& X6 I9 D8 o: Z
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   
# D/ {5 B; A$ z& s$ B) J  q: c0 R我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛