嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...+ O- L( b/ p- c! u" T
a. 同自己喜歡的女人做愛% G" t4 y9 z) L8 C! T$ G
OR
  I: a1 x( T$ U+ D8 S0 t& lb. 穿自己喜歡的絲襪&裙2 P$ W8 S: F. |' D, R
你會怎選呀?
- T, Y/ `. J8 A" Y" h& K4 @邊一樣既滿足感會大d ?
; i1 d9 _9 }# ]! O, p7 L
9 \- a3 J2 V6 @" _3 Z& A[ 本帖最後由 kaw 於 2009-12-30 04:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   
/ V+ N4 t# Y# W5 o+ d/ ~# ]3 a- Y% G我會選擇a。
2 @9 S5 m+ i% @9 n5 Vme 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表 , @/ A' R* \9 D, F
- x% t6 l, y7 T: \0 R+ ?- @$ @! Z" d係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙
1 O4 n4 c1 S: w7 f. {不過3樓個個真係好..2樣都得..
1 Z" P* F; I7 z; W可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙' Q- z6 z* o2 v3 c8 }: x  V
3 ?& h. |1 Y) c$ K
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   # k2 ?* R6 t7 G6 @7 i/ v6 V
4 b! c2 i, Q/ ~9 Q4 q1 @
1 }. s) z0 B4 M$ J( J) I+ l' N
完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況
4 a7 F$ ]) U) t7 J0 D其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   . g3 y/ u& N' R' Q7 L
不過3樓個個真係好..2樣都得..
3 O( ]1 Y7 \$ y3 A8 D; m可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
6 ^  G/ F2 Y8 G" ?
5 @! x# p+ i7 h6 Q6 j/ f$ X
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓
$ w4 A7 n" t8 b! u* T* d; v2 d曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......1 h! c0 s2 z+ C- K  t- C0 h
結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   , \9 }; \' D2 @3 u( u* o7 U
我會選擇a。
' O& h- c1 z4 p5 \0 m" N5 T5 R9 t' z- Q& t( M( }0 ]/ q
me tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   % ~. b* |. V( T* O6 ~8 c' k
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
5 X( Y" `2 E% o) v+ l/ h  i9 [6 I: ?5 T7 D' l% D2 b+ n
A) 的即時滿足感 時間短過 b)
9 _* `" G5 t) h- ?( H7 j; j: {
3 Z+ c( l- q$ Z: Z
Yes!
, \) b8 e6 w. Q3 d+ ~( k1 |- a& ]但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)
1 X6 A( y; E7 u% n: o/ U! H而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D) Q) a9 A) s* ~( l5 [
又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙
, F; \+ o. K* h& ^) |a.只有1時快感

me too
% E+ H4 H" k9 O5 T" u+ I8 o! G$ L$ L. o% W0 g9 u& r- T# _) f
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   7 T+ h$ c8 ^  C5 b5 i/ u
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛