嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...' E& }0 b2 k7 u% k- _4 U& ]
a. 同自己喜歡的女人做愛# H8 _6 S+ b% K6 [
OR3 Z1 V9 o7 A! d5 t
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
0 E: @. o7 b" Y4 l你會怎選呀?
8 Z2 e8 ~9 ?2 |. p9 p$ P* w! C, Y邊一樣既滿足感會大d ?
5 C. z8 o5 u' Q. B/ F0 W+ Q. @7 j5 T9 T# W: p+ J' @# I" y
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   : v1 q4 Y+ t; y7 v
我會選擇a。
- k+ k& O8 B  u% o) R/ I3 o% V
me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表 : n, D( a/ k7 Y2 x
$ c6 h! w& B# C2 E7 |" E2 @" [$ @
係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙
! v- ]/ j% G% Q) K0 U: |* n不過3樓個個真係好..2樣都得..
0 b/ s, U0 P# J8 n8 T( ^* T可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
% P  E4 P9 y: v+ }% ~( y' ]8 z: |& Z& g+ j0 x, X
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   3 B; O& S; F) q9 q$ E  S' r
7 [4 W# C2 M- F

$ l) B3 p7 X, m" I, L* Y! v% B: x/ c完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況
% m/ O) D% ?1 h- f) v- h  e其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   ' x9 A* v+ n: v8 [) Z4 _; T+ U
不過3樓個個真係好..2樣都得..
; z3 w; }; w% f  y8 |( a可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
" i- M( s5 B# \* i( y# q1 a. E8 g8 k# h
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓
6 h, o  P4 m+ U, |曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
7 V" h- J% b8 X3 a* L2 n結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   3 R; Z" }' t6 s
我會選擇a。
& `; Q0 B5 B6 _' I
1 D  k6 r! V; _6 T3 |: b% k6 X
me tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   & J% P1 ~( a8 P
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙% a( l+ n6 [, X

9 f& g: ~( ]# x: b6 o9 j8 ^# G& X* j7 eA) 的即時滿足感 時間短過 b)
( x1 @2 T, l9 ]# k2 _" z& M$ w* K& l3 n
Yes!
! A* C# J% E1 v. {; f& \但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)
( {$ M9 Y5 Y) }( F0 [, `# T而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D/ q4 t6 a# n2 _% F! ?7 ]
又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙" o% c' {& T, P, @: c% b$ R6 B
a.只有1時快感

me too
% c2 S4 r; D. p  C/ w. D3 a' G* l6 T' g( t/ s4 r
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   
4 H% u  y. A  m我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛