嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...; X( ~; h  A2 U' d# B- [
a. 同自己喜歡的女人做愛; y- ?) [6 w8 A" X' |! W9 y$ K
OR; W. t4 u0 V# \7 F; ~
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙: D2 I: o' D* h% m; I+ t
你會怎選呀?
) {5 O0 @% R' e* b: ^$ H2 s* z邊一樣既滿足感會大d ?
8 A$ F, p: C# Z0 Z3 i8 T( U7 c! \1 E  k
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   
# }# d6 J9 g& D( ^  B. A我會選擇a。
0 a$ K5 V9 D! g. s% \me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表 3 ?0 X* f* m- C2 u: {# ]; E; g6 c
+ l+ Y0 d: C2 q! Y6 J係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙
: F0 k  C, x3 v$ a- v不過3樓個個真係好..2樣都得... w% W( D- T4 S
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙' F6 Q6 _$ x, O
3 P' s& Q* l2 R" y! \
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   + l# K7 r/ X7 I/ k" s( Z; c
  B1 I/ w3 Z5 e* x8 r
2 ?) O; l, i* M7 ]5 D1 v7 a完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況
8 i( D! h  ^" f" ~' Z其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   
) L2 g  k& J& j6 W$ q$ P* X3 [不過3樓個個真係好..2樣都得..
9 m. Q0 g* i% x( m6 Q. l可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
' r& N' l; u" S2 H7 z, O, Y/ E+ c1 `5 }6 m0 d2 W/ a* @: G. k
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓
+ ]# h$ y1 O( ?5 _曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
9 x6 K! z! U6 |8 g  g! v$ |  L6 n+ r結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   
: D1 Z* U5 {- q1 U  p我會選擇a。
# q8 p5 Y7 y+ N! H: z2 j8 \" a. ]  y2 ^! D) Q
me tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   : q" v* W& E  u* V$ L8 n4 F
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙4 l: h; O4 Z: z# D' o

1 T; `( p& t0 T. c& L- Y6 V5 x. lA) 的即時滿足感 時間短過 b)
1 T- T) H# K/ B, S4 O8 Z
* ~* A8 ]$ P& j0 CYes! / E& |8 a$ t/ X
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)
! M* |* u) i+ B  n; @3 P4 ~而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D8 c$ X- S: T- v9 t* g
又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙
/ F1 q) r( m% w  }- Qa.只有1時快感

me too5 ]. f! S5 T  y3 G

/ G( k- P& K% `; F/ S; h) v- b  e
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   2 f0 W& b5 H  d% R) z: ~9 H$ Z
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛