嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...
2 J3 o; E, v& aa. 同自己喜歡的女人做愛
- r# p" h$ ?. b7 A% [OR) T. r& k# Z9 ]* m9 m
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
; g' A$ ?; e( s$ d: |, F/ B你會怎選呀?
7 J8 E8 ~! c1 N邊一樣既滿足感會大d ?
6 I* U2 v, k1 N$ a
; C  _" e, c- M, s% s, S[ 本帖最後由 kaw 於 2009-12-30 04:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   
& [: M1 n; w7 d# ]! [$ D/ c我會選擇a。
1 y# j7 F& |; }* d, O" F$ U
me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表 ' v9 f8 T- q& n1 d" y6 j
6 G: L! [3 x. \8 r/ y- B係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙3 X) G# W. i4 Z7 p. i4 b- B: `% U8 ^
不過3樓個個真係好..2樣都得.., I+ g! Y- w/ Q$ B
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
/ R, h# z4 W6 P1 j$ u& b; o* `0 ]
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   * ?& V/ w3 x& u, |3 R- s
5 W$ I+ |& b2 g% `

# i: x% I- j5 U5 R% T5 T% d/ x. X$ s完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況
1 S5 \+ c2 F8 B5 i! t1 x0 E其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   
0 S2 ^4 O6 r) J$ j不過3樓個個真係好..2樣都得..: w- ~( a( @3 c$ R
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
* ]/ c! q$ @9 e! y! x+ G% L9 ]' u- x+ V" a: b, o
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓" t- [6 b. |+ w  N
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......9 @. d( c7 D' s6 u( E2 C# k
結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   / p: h+ c8 e! [9 P
我會選擇a。
% c  P5 E8 T! _$ ~( t+ @0 W' g4 K6 b( ^& D2 q% ^9 h2 l: a9 N
me tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   
2 @; |+ k4 P" n% O9 q; Lb. 穿自己喜歡的絲襪&裙
( u1 v# G* }" _0 }( n8 s9 c. J0 e1 M% c% |0 c" Y
A) 的即時滿足感 時間短過 b)
) b0 I* P2 `" v: Z# U
( R7 K: V0 M9 e& F- j' e
Yes!
) d1 D: @: J" x* W但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性): H0 L) W- ], X7 S2 @% p
而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D
* p8 ~$ B8 M  M9 q又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙
4 l* c. `. C$ x$ J8 o4 a. ba.只有1時快感

me too
( n- B! S' i% I1 n+ n8 R% v8 V! f0 h6 {2 a4 U* }; K4 r
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   
5 c# j- w2 S& z1 I) A% R我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛