嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...; J' m0 G5 @* u
a. 同自己喜歡的女人做愛& D$ K$ T2 L0 r1 U- V
OR
8 X, H. ~7 S; }2 P, ?5 _& Xb. 穿自己喜歡的絲襪&裙
, L  V9 U0 V# t- c$ F. P# b你會怎選呀?; c) y, L5 r& t$ W' J  ~' _
邊一樣既滿足感會大d ?% I4 z  o! C5 X& \* M; }. O
7 l+ Q# ?9 ^& f3 J: l" U
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表     v8 z8 p1 k$ Q7 a1 b& n. g
我會選擇a。
. P- C- O# T9 qme 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表
* e% i! q+ z2 E; T+ j; {( [" [根本就兩回事, 唔需要揀
9 b# r' P1 l- L: u1 k8 n係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙% v! N- y+ Q5 S% P$ C9 z! Z7 a# j
不過3樓個個真係好..2樣都得..
8 }. e* V- r5 ?8 \2 @4 t  s可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙4 F4 g/ m) K  Y) Q3 o' ^6 z9 U7 @

# Y2 `, l6 g% A0 |' x$ GA) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
5 ^9 F* K3 K7 O0 J根本就兩回事, 唔需要揀
7 l  u$ s8 e% F3 l+ i+ E" D% }, r8 u- U, b$ Y7 e2 `0 @) m1 h
完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況
0 ]) ^. Q9 J0 a: ]其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   
+ A  m% j4 [+ c8 T- V& V% k: t不過3樓個個真係好..2樣都得..
% K1 h, X; [+ e- G8 _; y3 R$ {可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
) i8 W) v: H% m# Z! `

]7 Q6 i& O) E3 z# }. D我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓
! z/ I1 g  Y$ M+ O9 C曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......( _( l  o: d/ Q5 t
結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   3 Q1 R9 A" U2 U
我會選擇a。
) T  K7 [7 F. y' A1 ?

9 u( R4 ^2 L  ]2 \  J+ ]' @" \me tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   
8 [2 v/ I# S' |3 K6 Cb. 穿自己喜歡的絲襪&裙
8 t6 j7 o% |$ U; ~
) x+ ~( p; X$ v! h0 oA) 的即時滿足感 時間短過 b)
/ S4 ^7 t/ K) z$ c5 ]" V5 t- ^) ~) X( l, k8 i* x1 E1 f
Yes! 4 t9 G3 i, a1 l
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)& P* g, l. x4 g9 n* ~) _4 l; d2 @
而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D1 K3 [! y' ?( t3 x
又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙' k2 z, d8 u/ ~2 s0 Z0 K3 q1 u: h
a.只有1時快感

me too
2 [: @* v5 x+ ]9 h8 p8 k8 b8 C  j% q' e( m0 v8 ^
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   1 b% c8 E  u. e* \) h1 o# o9 F6 Z
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛