嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...# [% h" Y7 B9 B0 s6 I5 s
a. 同自己喜歡的女人做愛2 u* t! ^( E# j- [, x+ i/ l: U
OR
( [7 j6 d; ?8 z& ~; M: \b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
3 V7 }& q1 X2 k; e0 O你會怎選呀?
+ J) {  c8 M; A4 a7 _) W+ }; ?0 I* i( y邊一樣既滿足感會大d ?
( L; a' v6 q- n& ~+ x3 {" Y) |$ J9 {! T
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表     u$ s5 R+ Q6 Z& _& a. u$ g
我會選擇a。
1 ?$ }# P) G! [9 h6 j) G4 j( S8 t) Tme 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表 : B' d0 a& h% h, B' b
根本就兩回事, 唔需要揀
5 c2 T8 s* [0 B5 B" J& U係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙
* j/ T$ Z6 M7 i% W/ S不過3樓個個真係好..2樣都得..
8 x( u! H. \' R可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
2 M9 D# G( H# j4 ?9 V( _2 J
( P! _0 m8 Q. R$ aA) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
% s8 \* E8 I$ |  C9 r/ P根本就兩回事, 唔需要揀
# X) P! o  f0 s) Q0 h. H
% t' Q- N& V4 [0 m" F/ l4 z完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況2 u* d3 i9 j  W8 i* s$ @
其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   # o, }7 H, a# _) j' U) p1 V
不過3樓個個真係好..2樣都得..% q8 t, ^. A" }( ?) g/ _0 v1 W
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
+ p3 X* z; P* e+ a$ R6 V
6 Z' y" l6 r/ U  C6 O5 F: S1 e- y" _
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓6 L4 X9 c2 Z0 n- Y7 E
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
4 l) c4 `+ Y5 [2 H8 Z( [結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   , h. W8 y* m' {* `) G
我會選擇a。
. b* P5 x' _% G& n8 c3 S
0 g% D  @4 ^% y  Sme tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   
. p1 f$ L4 M0 S5 {4 [1 I3 _, P0 \1 J+ _2 Hb. 穿自己喜歡的絲襪&裙
! G+ a- {/ W9 w5 e! V5 O. X$ I: R. ]4 }; t
A) 的即時滿足感 時間短過 b)
5 m  L0 L3 k, s
* B7 c' G, w: T$ H& q1 ?! {Yes! * r# M; ]- s3 p8 I( Q
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)$ H! l5 v6 s6 I2 Z# m$ j6 g, q
而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D
& I% ?0 w5 L8 y/ Q) u7 B又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙" B# V9 F  b. T8 b0 R
a.只有1時快感

me too/ ^7 ]6 z6 V6 K8 ]9 k$ J
  ?; q1 n% Q- k3 R$ G* c& ^; ^4 j
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   . c9 N6 a4 S( H( P9 t, y. ^
我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛