嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...# A5 ?0 w" x3 ]
a. 同自己喜歡的女人做愛$ h" Z$ b) t8 A8 p' F9 U1 N. K
OR
( R+ d( L# H% L3 jb. 穿自己喜歡的絲襪&裙3 x4 G# M5 E9 l) g" Q  g
你會怎選呀?+ y) Z' `6 u7 T6 C
邊一樣既滿足感會大d ?
8 o) D* V" H& T% Y& Z9 a& p
/ L' ^# M' g0 J& d$ [[ 本帖最後由 kaw 於 2009-12-30 04:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   
$ z1 \7 w" }/ D, c; c, R$ K+ a& g/ v8 m我會選擇a。
: }/ i* X/ F; x6 ]1 J5 N0 P/ |
me 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表
7 Y# ~' X4 V" _3 M: U4 h根本就兩回事, 唔需要揀
  ^' Q0 o9 b) E5 T' p* Q係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙
/ ^" G* o1 n5 M% l1 x不過3樓個個真係好..2樣都得..
' w& c- Q- X& H1 D) O可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙4 S8 H9 u4 w! q% n1 @6 X+ {) u7 C

, V) C7 o  s! M( x4 w6 [A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   
$ h0 p' x- W" J6 e2 e* M) e根本就兩回事, 唔需要揀
7 I8 _# E* s. U0 D% R" i% R/ S: [( k- W* F- ?
完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況: K: a7 D9 n+ B6 f4 |. Q3 G7 [
其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   
3 p! q, u, p  Z. `5 E- o不過3樓個個真係好..2樣都得..
: E; I9 I+ S3 S# o( R可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
/ k: l' n8 {0 J
: y! r1 r* V! g# H
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓  h6 W  [; K1 m! C4 C5 u
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......% Y1 w+ C! ~: ^/ f
結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   
$ ^0 z4 ?" n4 ^' M% z7 @我會選擇a。
- _' I8 X( H( M. m2 _4 `

0 H; v6 A1 @3 xme tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   9 j. Z% v1 L6 I: l- C# I! l
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙9 U  I1 E/ S# [, b" J3 ?

: ~- f2 U' n$ e6 A7 q0 l; X' {3 ^A) 的即時滿足感 時間短過 b)
9 ]& _( \8 G' P5 B* F3 a5 p( T# L

, U" U, ~$ K  {7 N# _: |* {% cYes! 9 e8 E1 I* o  u  Q: p
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)" u: Z6 S/ P) I" l3 ]  t
而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D
& @* a+ _# U% y. n( t! r! l( C1 o又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙. }8 K1 m. E) w2 l
a.只有1時快感

me too
0 B: m+ J6 f/ M4 j( c
) P2 w5 V3 Q! @0 J0 Q
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   
3 \2 @' Y! X5 Q3 P3 v) a; m! f$ G* Q8 K  |我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛