嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果只能選擇一樣...

如果只能選擇一樣...

假如只能選擇一樣...* Y6 e' j+ M) z$ Q7 }
a. 同自己喜歡的女人做愛9 g3 h. }$ O! v. S8 a) Z) _
OR
+ M7 V6 ?+ f9 Q! ^' nb. 穿自己喜歡的絲襪&裙
( Q8 D3 h8 W5 f7 c你會怎選呀?' ?7 r( G. D: i+ G, J
邊一樣既滿足感會大d ?
* G+ t& e; @, C# G8 }3 J, c6 }$ [( }3 L, _
覺得好的就按一下感謝吧~~

真係好難選擇喎...

我選擇穿自己喜歡的絲襪同自己喜歡的女人做愛 (因為我而家都係)

羨慕樓上位CD

回復 1# kaw 的帖子

我會選擇a。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-30 17:35 發表   # n0 M3 L9 e: e
我會選擇a。
8 ]9 H2 K, Q9 i, z9 c. Mme 2

根本就兩回事, 唔需要揀

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2009-12-30 22:41 發表
( E6 N$ p: W! a: o根本就兩回事, 唔需要揀
9 n$ R4 o1 }! W3 n係2回事, 但係通常好可能你心愛個個會唔比你著絲襪&裙
2 U: D# T% T# P. |不過3樓個個真係好..2樣都得..# A8 F0 D. w8 j, ^- c( G
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||

b. 穿自己喜歡的絲襪&裙
) r2 D. Y- y3 G$ r* y: R% E2 p& i  ^5 s
A) 的即時滿足感 時間短過 b)

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 30/12/2009 22:41 發表   / d8 j5 C' T6 q7 Z5 c; s
根本就兩回事, 唔需要揀
3 I# q  t9 f8 e' l# [
4 R- R6 w9 }7 E2 i
完全認同這是兩馬子的事,但可能angela未經歷過某些決擇的情況1 R1 a  }  d$ e& H
其實問題只想探討下戀物對大家有多重要而已...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 31/12/2009 21:31 發表   * H) b8 y: n: J" I; i5 P( K  X
不過3樓個個真係好..2樣都得..4 F$ v: D. o4 l
可唔可以選擇一個星期選a一個星期選b..- -||
! M) w# a( k# \. _4 m/ t5 `
. E! G# E8 b: V- F8 Z
我也十分羨慕3樓的那位...人月兩圓4 _& F. l7 r0 W; C  k
曾幾何時我也有過這樣的一個女朋友,可是自己不懂珍惜......
2 O3 l2 l* P& a8 R4 D結果一去不復返

引用:
原帖由 FS6573 於 30/12/2009 17:35 發表   
8 r% y- M: T0 f- q我會選擇a。
( l! e$ W* A' ]) h" @' Y/ e" ]

9 Y6 T' D; H( }9 xme tooo...我也是

引用:
原帖由 Saya 於 31/12/2009 22:31 發表   ( P! n5 C' N) F
b. 穿自己喜歡的絲襪&裙. m% M% K. l  _0 F- \# ^( C
8 b# k) Z7 a% ^3 ?
A) 的即時滿足感 時間短過 b)
+ U$ T& c3 y% |, t: I
" J4 {! u3 n5 E: i0 f6 m/ k) }Yes! 4 f7 f8 D8 U, u6 b( }
但A.可能會衍生一段長久的關係 (有時間性)
3 Z5 l! x; e( x! S而B.隨時隨地興起也可以去買和穿 (無時間性)

我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

我會選A,如果只能選一個,不能枉費身為男人
迷戀彩絲

咁就真係要下你愛邊個多D
& ~5 j0 F( s, v7 ?- i0 u6 L8 O! V又或者邊樣當時係你身邊

同自己喜歡的女人做愛

穿自己喜歡的絲襪&裙4 J* s+ v! m: Y& C/ g
a.只有1時快感

me too2 w! e6 X+ F: b: u" f* W7 }( C' @

6 u) B  S4 U) z
引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:42 發表   
  T' I: V/ M+ i0 U1 B8 }$ l我會選擇叫女友著我喜歡的絲襪內衣來做愛

同自己喜歡的女人做愛