嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幾多D幾多D厚度姐係幾厚左右?

幾多D幾多D厚度姐係幾厚左右?

幾多D幾多D厚度姐係幾厚左右?4 B+ D; j) k3 y, m/ X6 N
修修隻腳又著幾多好?
1 \6 Y8 s+ N+ ~* ?+ x; r( W" E岩岩買左2800D% W6 }2 R! W0 Y. o+ x6 |6 F

# y' Z4 f: D3 L+ J; M[ 本帖最後由 fungkh 於 2010-1-13 12:28 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實腳唔太粗既話80-100d就得架啦2 v% q6 s0 D0 r6 _( N
我隻腳大粗- Z' ]' G1 q0 u2 h$ }  R3 C- I: N
著80d黑絲做唔到唔透肉個個樣
# V: w9 N: ]; z7 F: B6 v* e) z" n& D可能要買120-2800d

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-13 13:14 發表   
, i) V: s# `) z3 v; ]其實腳唔太粗既話80-100d就得架啦4 F) ^8 x8 I* R
我隻腳大粗! S  X4 {/ w) I, H: ~. b
著80d黑絲做唔到唔透肉個個樣3 s0 Z8 l  f8 P  k9 c1 Q2 y! O
可能要買120-2800d
6 E- O& w8 u! n8 Y
我120D都冇透肉~3 `# Y0 |# P& C! Y- E
但係我比較中意厚D

未試過120d3 \+ t( C4 j* Z4 Y0 A& i, M
遲下買對試下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-13 15:18 發表   
3 r& U! h+ Y8 z# a  u+ P未試過120d
% y3 c& W2 V# {) l遲下買對試下
, l9 o; H" C" ~: y$ u7 Y120D 5錯稼 , 5透肉 , 不過我5多中意D太薄

我覺得薄D正D

引用:
原帖由 KC123 於 2010-1-13 16:43 發表   # \: s, T; U5 W$ D. I% o/ J9 K
我覺得薄D正D
' j' ~7 {) P+ _2 b厚D舒服D lo><

我自己鐘意厚一d, 因為有質感.

厚絲同薄絲係兩種唔同的質感, 兩種都好舒服, 我會視乎天氣去著

著2800D厚絲......唔覺....未試過買

引用:
原帖由 fungkh 於 2010-1-13 11:14 AM 發表   
  ]1 Y. V1 K  h0 \: k" O! r% z幾多D幾多D厚度姐係幾厚左右?
+ P0 g1 m( g$ \修修隻腳又著幾多好?
) k' y1 E# J: `) p1 P+ g岩岩買左2800D
) R' o! \; `4 F3 u4 bD=Den0 |! b& ~( m4 A. g  `; l# [/ c( B
即係指用某一種絲,取9000公尺,然後磅下幾重~
4 z  J: T- E) B) d  ^如果重5g,就叫5Den
2 h, i0 F, |& _. ^& Y9 e6 r: F如果重20g,就叫20Den
, `) ]$ D) l9 y6 _& z$ N如此類推

引用:
原帖由 笨詩詩 於 2010-1-14 04:02 發表   
" q9 M1 a3 y' [: U9 c+ ~( W/ \, N+ F/ t( b4 V# Y7 L; k5 a
D=Den
7 p3 W9 g$ {! m$ _) v: |! X  D即係指用某一種絲,取9000公尺,然後磅下幾重~+ T" a5 l2 b3 p7 h: r# \% y( b. w
如果重5g,就叫5Den+ ]6 q" k9 _" Q2 \
如果重20g,就叫20Den
6 N( @+ s2 n  S8 F) R如此類推
' _5 k; M% c( i明白了         

i am loving it

最厚幾多D , 好想買
平常生活 : 溝女 , 讀書
地下生活 : 絲襪 , 女裝

買過所謂2800D純棉的,穿起來完全不覺得厚,甚至不保暖。因為丹尼並不是直觀表徵厚度尺寸所以勉強認為沒有上當受騙吧。# _4 k, l$ T0 f: S+ F' M
, u2 i; c1 |$ i! }1 J4 P9 M8 J
想要保暖還是穿內層有長絨毛的瘦暖褲,其次是內層拉絨的褲襪。其它的不要想了。

引用:
原帖由 tteeaa 於 2010-1-13 23:38 發表   0 z) x+ ^2 g8 F, n  q4 p# o' e
厚絲同薄絲係兩種唔同的質感, 兩種都好舒服, 我會視乎天氣去著
1 _+ R8 i. ~8 @) x; ]同意, 要視乎天氣去著

引用:
原帖由 笨詩詩 於 2010-1-14 04:02 發表   # `/ n! U+ p! k4 a8 Q
- M0 [1 m7 r$ U& @4 x% u. h
D=Den, V) O4 b0 S* ]: e  R
即係指用某一種絲,取9000公尺,然後磅下幾重~
% t# {+ `9 V' s如果重5g,就叫5Den
+ O& |5 ^( h9 N+ j1 N9 j3 C6 ~$ z如果重20g,就叫20Den7 }! x8 D5 |# s
如此類推
, O$ t$ |9 r% s5 w% u* N; G+ |' ^
所以幾多D係指d絲ge粗幼, 唔係厚薄

其實幾多D係點分架,係咪包裝上睇到呢?

試過有個超靚女既同事收工除左對啡色閃絲襪擺係張枱度吾記得拎走,仲比我攞咗返屋企收藏,返到屋企對絲仲有一陣香水味,真係好正呀,個次忍吾住就係度幻想個超靚女同事著住對啡閃絲同我搞野了

回復 20# cheng 的帖子

影張相黎睇睇好