嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家入黎睇睇丫~^^

大家入黎睇睇丫~^^

聽晚(星期三) 9031 u' r# e: M# [, R: H# J8 G( n
係深夜1-2既陳強你睇我唔到~' v/ x3 I% \% e+ n) E! Y
有一個鐘意易服既人上去講佢既歷史~0 {% _0 a! |- k5 |) X7 {6 @4 q
miss左的話可以係第日或果日上881903.com免費重溫 , Q: a/ H" u7 W1 Y
之前已經有個做左變性手術既人(毛毛)都上過去做節目~我facebook都add埋佢 + Q  ]( Q1 j8 S1 l. X
有興趣既一齊聽丫~可以網上聽架~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步
* w! U  o. S: y7 ?! Z9 C毛毛果個我都有聽丫~~佢真係好靚~~不過就冇add佢5 Q  |, H& ^# \) Y

Y. L! K9 I, H* R+ _( H7 a[ 本帖最後由 cassie 於 2010-2-10 00:36 編輯 ]

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:35 發表   1 B6 M, s1 M, c5 M/ ?1 P1 i3 ~
哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步
. e0 @* v- W0 M, Q+ s
我已經慢左我原先想po既時間好多 ' M2 I5 W. r( ~1 i& W9 L/ i
我唔記得po就咁出左去

我唔聽收音機架,陳強???是否森美移動

上去聽聽

一定要支持啦!!!

森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架! w# S+ Q* H0 x/ T
有冇姊妹可以錄到呢!?

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:42 發表   $ r  e; f+ X' S/ n  s6 r7 N- h
森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架. a3 y* P2 u4 X" y* X# I7 g
有冇姊妹可以錄到呢!?
: r9 a3 g: W! Y3 u# j' g7 a2 p6就難d~
% V  E  q2 c/ I; n4 v) `搵時間聽啦

係咪即係一陣呀?

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-10 00:56 發表   0 M' |# V& V) L! H- @
係咪即係一陣呀?
' |0 W3 a( d  e- X
應該唔係

o.o冇聽開收音機的習慣播...

tmr night?

一於聽聽先

大家今晚記得聽丫~~~~推推推~~~

幾多号播ga

新界北 90.7
+ Q7 k2 X) X3 t3 m* u( e, b沙田馬安山 91.1+ K9 l. Q  S- M1 [) A
元朗 91.2
! R7 c$ t/ u- m, J/ N, ?荃灣90.9
/ g6 y" U0 W" Q1 k5 p! `* ?東九龍&香港 90.3&92.1

做啦~~做啦~~快d開收音機啦

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-11 01:00 發表   $ A5 G8 F/ U) @) m. g6 x- s: D
做啦~~做啦~~快d開收音機啦
: b5 d  d' A9 r- k0 b: g
我聽緊啦~1 X# Y( {) [/ z& P
唔知你地呢~?^^

ONLINE聽好LAG