嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

刪除~~刪除~~

刪除~~刪除~~

刪除~~刪除~~
7 ^5 n" E) R* g$ O5 b8 @8 c% x. z# q) z# ]) P, I
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢隻牌子其實都幾好著
5 k' y6 v. \9 O' h& {' x有無肉絲同黑絲呢@@

引用:
原帖由 心儀 於 2010-2-18 02:43 發表   : ~7 c' h& M2 e$ C5 c; |
呢隻牌子其實都幾好著0 n  v: U, t4 B
有無肉絲同黑絲呢@@
/ M& @+ x2 _. `0 r3 F8 j$ D9 w
有肉絲黑絲就唔知喇!

回復 1# adam5354 的帖子

婷婷....妳的腿已經夠白了.....還穿白絲襪....那就更白更美了....哈哈

真是白~~多穿個肉絲不知道會不會怎樣...

我都有~ 平靚正!

呢個包裝我以前第一對絲襪就係佢啦, 真係幾正, 不過個陣唔會洗佢..

果然是个俏皮可爱的小mm

幾正堝

請問呢個牌子仲有無其他色揀?一艘賣幾錢?

i have which one want this pantyhose( ~) L6 d1 M" p5 M, r5 C3 w7 x
3 m9 j+ S  i' U
send me a short message
5 r/ a3 j' S+ b" z
) t' z2 _( d/ w# g+ t; d7 j/ u% Uthanks

回復 1# adam5354 的帖子

你在哪裡購買的?

這款好易穿...

美絲腿~品牌好懷舊~

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2010-2-18 13:49 發表   
! N- _$ A* G* I' E9 L請問呢個牌子仲有無其他色揀?一艘賣幾錢?
- B5 Q( d; y- ^- ~: I4 i) Q  Q, k肉色!黑掛!12pcs HKD40

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-2-18 16:49 發表   - E, H" C# x. Y$ Y7 {2 P
你在哪裡購買的?
. Q1 C: Y0 ~2 a6 e. }9 ^: `' f( L6 }觀塘瑞和街附近

你買咁多做咩!1對就夠LA

吾錯吾錯

引用:
原帖由 thomas0505 於 2010-2-18 22:11 發表   
0 s& l# x8 x% p; n+ ^) n% t你買咁多做咩!1對就夠LA
0 m9 ]  l7 g+ }3 s% I
著lo!小妹覺得唔多呀!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-2-18 21:44 發表   : Z6 E  y! J0 m: P* f

1 b  i" F* m6 m( ?; c" r3 [" b肉色!黑掛!12pcs HKD40
; T2 o% d* f8 {1 e& s
咁平@@8 D, n3 _1 E2 l; F
好想買返一打$ ~. U/ P7 b7 O# N) p
不過又唔夠膽去買><