嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

招各cd組band~~

招各cd組band~~

姊妹們~有冇興趣呢?- {8 D& t  S, j! H+ z( A
http://www.youtube.com/watch?v=70fMQ_V2Y7Q&feature=related+ ?  u" q. \0 S8 Z$ B& i& D3 w( J7 f
我都好想玩下~
3 L: W% T- g6 ]( v3 Z+ X我是初級鼓妹~ 0 W3 C7 z6 n! k
& |  T: f3 S4 K5 N$ v9 J  V2 X
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔識玩樂器... 想玩都幫你唔倒...

唱歌!要唔要!

除左唱歌之外一隊band入面咩都唔識...

我都一樣係唔識玩樂器ga~除了那種外^^

識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得 0 M4 s3 \2 p" d+ f
比你地睇下我偶像啦
% u- N7 d" e( [( h) H% r8 Ehttp://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
4 u7 t4 V0 ]: q+ W) c
" h2 q- @+ z1 u) f" ^; }* |+ }[ 本帖最後由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:34 編輯 ]

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   
' g. w  X3 Z5 B' i) o; q1 _; R7 q識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得
1 E, ~& v) w/ T# p比你地睇下我偶像啦
& r0 x) P3 ^7 y3 C% {http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
' a3 ^2 D$ ^  H9 T" Y" x. B! i
yeah~
4 e! g7 y8 v- x我都鐘意呢種!
% I* j) L- l1 o6 H4 s不過有時可以唔駛咁行~

我5級電結..好屎@@"# L$ c4 H: {5 Z. i) z
不過 都可以試下既 =]

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   
0 a8 o  x2 c5 Z0 j( f我5級電結..好屎@@"
. R" x& ]6 C# F$ q0 u5 {不過 都可以試下既 =]
7 e: z  P" y. Q8 y$ A: f6 A% T
咁你幾時番泥丫~?

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-2-20 20:54 發表   - i$ x& P6 G0 E; I! I4 f
我5級電結..好屎@@"# y" }* U0 F0 v8 x! F/ s- }
不過 都可以試下既 =]
, D' [  i1 V' D3 Y9 `咁勁~平時玩開咩歌多@@

回復 10# ~RaVe~ 的帖子

無乜話咩歌
( g( X$ N8 s# d) r練開下把SOLO =_=

Quail識唔識玩結他?& A3 ^4 w7 N" [
一直都好想學~但無門路* H1 ^! V2 A' x4 h* D' K, w9 I# m
成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-20 03:33 發表   + C) x0 z7 W3 z+ o9 g/ Q
識少少結他~不過cd就......我d身材唔多得 6 N! F3 {! v1 I
比你地睇下我偶像啦 8 e9 R! d: `- b1 J$ g
http://www.youtube.com/watch?v=yQS2qIHIJbg&fmt=35
, i4 N. X0 l8 G1 K好正~好視覺系 我都想cd玩電結他...但無人教 不過小妹識小小混音 到時叫我la

引用:
原帖由 心儀 於 2010-2-22 15:44 發表   ; X0 ?2 e% ^/ {/ E6 T# ?
Quail識唔識玩結他?
, Q3 A: l* i. G1 D  q- n/ @一直都好想學~但無門路- d* y' X" Y! R6 x5 W$ m
成日係屋企玩xbox 隻guitar hero XD
# C7 f( O$ B, g! C) b8 a- O  Y
初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@
2 K# v3 x5 [: a不過visual d歌好鬼難~

引用:
原帖由 ~RaVe~ 於 2010-2-22 20:54 發表   ; R7 h6 E8 g7 U$ i, C" y

& [. T1 n  E" ~5 A2 Q( e! w8 c初學既可以搵間琴行學住先~等到執返正d手勢就可以自己down d譜黎玩下@@
6 Y' x5 h& s& {1 D5 D1 G5 `( o不過visual d歌好鬼難~
+ |: B" T7 u1 d% \6 W" O" u; N, G少少難~唔算太難) A0 g3 I9 U2 R+ C8 ^+ a& F( Q4 T
其實都可以話少少簡單
) g3 g7 w7 s' T; Q8 H" w你個偶像果d就真係...
5 m. C8 t; h3 E" `6 A/ ^9 T一個字~勁!
. \2 U- \+ c9 ?# p
$ d4 p* v, p; c/ A! {[ 本帖最後由 zone999 於 2010-2-22 21:16 編輯 ]