嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女僕咖啡店 搵男扮大旺

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-2-25 22:25 發表   
! R; M4 \, O' u7 n6 U! b香港人成日都話男女平等!話反歧視!其實心中都是不平等!歧視!香港人下多幾個世紀都一成不變啊!
4 w* M; e+ }9 W+ P唔知香港有冇反串女僕咖啡店呢?好想見識o下!唔知係邊呢?
* u$ U! K' x3 k5 Y# o$ U& a* N9 L# j/ B

9 V: s0 U; @, v8 Q- \  W1 ?! T=.=我都想知!!5 O/ G1 {) g  U, G5 O
之前有D COSPLAY cafe 旦 沒哂!!..0 ?' X5 O+ V4 O& c9 D, F0 B
5 o! l5 G/ r. N/ b* L$ q
偽娘 就未見過 -3-"
; i. Y) a9 g' t
7 F& T& N4 A7 n. K如果有一天中左 6合o -_-有錢一定開xD" [迷聲:你發更夢?] -_-"

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果香港有就好啦!+ W4 g4 Q% l, }+ R, A0 O! s/ D" r% n- I
不過可能好多人唔接受

9 a# A- b+ g0 j7 ]" Q# s
不知道台灣會不會有說
; E+ j6 `1 E7 x1 \. W3 f7 l8 A/ A4 l. d2 @

就算d人唔接受,起碼仲有我地呢班姊妹接受同支持!
' g2 ~4 S2 s7 r7 F- O' ~' E3 m5 r* f( [) h
引用:
原帖由 blueblue00 於 2010-2-26 18:26 發表   ' g' o9 p( u. s* ]- ]
如果香港有就好啦!
7 N2 m& z+ |- R) o: e  g不過可能好多人唔接受

車, 接受唔到咪唔好幫趁啦,3 Y% h0 S5 y3 _3 g. M8 b
唔好又去邊道邊道投訴就好啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-2-25 23:01 發表   
) F6 b- N. L+ @9 j  l4 h
, Q* W. W+ [8 `" D
9 `1 q3 M, x( S. V/ Q係呀,我呀媽見我d頭髮長少少都係咁叫我去剪!
, ]$ c7 @: q5 V; Z3 u5 ]" V( P
! ~2 Z) Y/ m2 D1 n3 V  x3 b8 D
我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~
* Q6 g- \. t  n0 x0 W又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"
! t$ }8 Y" K# A9 R& l- m& O+ x  P' u中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係佢地講晒~

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-3-4 00:39 發表   - a) E) {8 P  V; |$ Z8 j( u
& Z) K; A, {4 }& w! L% {
  C1 E8 d5 \* i5 C7 }
我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~
6 K$ V/ a2 K+ L; _. @/ u( g又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"( \: N6 F) }8 |& c+ T2 y
中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係 ...
4 D8 _! h2 O: |: |& F, Q- `9 A( O- o; H( W# o/ @9 R& a
你叫孔子剪頭髮先啦~"- a" }7 j: M) H( N7 k8 g, z% Y
中國男人不嬲都長頭髮~+ {$ `+ d8 j. c8 x
講得好~!!!!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-6 15:16 發表   * B; W7 h" q" w0 a  v4 ^
! ~/ V, n7 ?- f( O: Z9 K  N
% R0 B, D# e+ U. s1 ^. F
你叫孔子剪頭髮先啦~"" m% i1 V- j! L% ^$ I; k7 S5 A! q* M: ?
中國男人不嬲都長頭髮~
" `$ g# ]7 n- W& p( B+ i# m講得好~!!!!
& u  s. B& u1 p0 a+ |- _& i9 |( ^簡真係精句呀!!!