嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女僕咖啡店 搵男扮大旺

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-2-25 22:25 發表   . x1 `8 @: l; T
香港人成日都話男女平等!話反歧視!其實心中都是不平等!歧視!香港人下多幾個世紀都一成不變啊!
* F! C8 d" o0 K5 j7 H唔知香港有冇反串女僕咖啡店呢?好想見識o下!唔知係邊呢?
/ e8 t' j8 C' A/ w$ ^' Y% h1 G* m/ u0 F1 L3 ?; I

2 H+ e& u8 D+ ~  X! o6 F+ d$ E=.=我都想知!!+ U- q9 L& U" u+ p
之前有D COSPLAY cafe 旦 沒哂!!... a1 o) l* q  d! H- e- m

( G3 S0 \+ j1 w4 C+ y, @4 l偽娘 就未見過 -3-"
: {9 W( Z, y2 f0 t/ K& m% A6 N7 t+ B9 t: |$ I. ~
如果有一天中左 6合o -_-有錢一定開xD" [迷聲:你發更夢?] -_-"

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果香港有就好啦!
" i! u  a1 k# X9 y, g) C不過可能好多人唔接受

; H0 A0 D7 _+ }6 I$ L% O
不知道台灣會不會有說
0 l) e- g7 c# t; I  r/ h0 a
0 N, s2 `9 Z- p% c

就算d人唔接受,起碼仲有我地呢班姊妹接受同支持!
0 ^: o% Q; x4 D/ W2 ~4 V( V  C" J+ e' t7 g+ g  K8 p, x8 s
引用:
原帖由 blueblue00 於 2010-2-26 18:26 發表   1 y. Q7 z: q% \4 V: p7 h7 C
如果香港有就好啦!' q* j  M) R& J, r7 S
不過可能好多人唔接受

車, 接受唔到咪唔好幫趁啦,
/ Y+ v/ |9 i8 c2 G; C4 X5 p' w唔好又去邊道邊道投訴就好啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-2-25 23:01 發表     w+ Y6 x, e' x, W  A9 i4 u- w

! X5 z( G/ G% {: K) S! H& m: ^* y7 z1 o
係呀,我呀媽見我d頭髮長少少都係咁叫我去剪!
0 C% f7 D9 J: X- D
0 a3 W  R9 i) }/ Y8 |0 D9 k7 t我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~, I, L; W" F% X4 k/ k( b3 \2 l
又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"$ n& g1 ~) E, \
中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係佢地講晒~

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-3-4 00:39 發表   ) g/ P1 J/ V2 P' ?" P

9 K5 S. _, k0 q( @3 w) q  P$ ]) k# b& e7 D8 }1 Y# {( l8 @' E* K
我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~* m8 g3 q* u, D! L7 s( v" ]! U
又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"" Q: B7 S1 a% A4 s4 B) v
中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係 ...
! B' L/ A: ?( f8 m& m
9 [0 O4 ]: H) {! Z8 z0 L你叫孔子剪頭髮先啦~"# i3 A. M0 P! ~/ ~5 }# ?! |
中國男人不嬲都長頭髮~
: K: G; ?2 y4 S" H1 N- U% ]% ?6 w& ~/ L2 z講得好~!!!!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-6 15:16 發表   
- D& V- b% f- t% b  L% ^9 ?
4 l: ^  r1 X- P4 z. ]  B, A% R1 p9 ^6 G* u- l' w* P6 Y
你叫孔子剪頭髮先啦~"
, ?/ _' h7 b+ S- R" T中國男人不嬲都長頭髮~
6 I! l$ |8 _1 L) j講得好~!!!!
1 S3 _. o3 q% K1 e4 I簡真係精句呀!!!