嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女僕咖啡店 搵男扮大旺

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-2-25 22:25 發表   8 B  y) ?! r  O3 O* H0 E
香港人成日都話男女平等!話反歧視!其實心中都是不平等!歧視!香港人下多幾個世紀都一成不變啊!3 N6 {% ~: B, Y% h+ a
唔知香港有冇反串女僕咖啡店呢?好想見識o下!唔知係邊呢?
! t/ G+ C3 \) p2 L# m: V) |. Q: o& z1 l+ m4 [: l0 l8 k
; R7 h2 f$ F" ~0 r1 S6 I: j
=.=我都想知!!
6 ^( X5 S1 w! z& G之前有D COSPLAY cafe 旦 沒哂!!..# C/ s5 {* W- C( D+ P" \

+ r! o- S' X7 f4 m偽娘 就未見過 -3-", W+ Y! ]7 m/ S0 U4 K4 v& W: I" u

( U) A* _' N0 K- }1 i( O如果有一天中左 6合o -_-有錢一定開xD" [迷聲:你發更夢?] -_-"

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果香港有就好啦!
6 _3 L. m/ q" p- W7 B% v2 W不過可能好多人唔接受

. D, P9 N9 q2 K$ E' H; Y7 Q不知道台灣會不會有說
0 y& q% e& I- ~& b3 u/ ^2 M- Q  o2 Y, y- _, E) y& H! k* p% `

就算d人唔接受,起碼仲有我地呢班姊妹接受同支持!
% D, x$ W  j* f+ M2 X- O
. @3 B9 Q+ V$ p# z9 e; Q* B. U
引用:
原帖由 blueblue00 於 2010-2-26 18:26 發表     _7 e2 E- {8 E9 a6 g
如果香港有就好啦!2 O* Y9 L! P: |9 w
不過可能好多人唔接受

車, 接受唔到咪唔好幫趁啦,
! u- R' O/ p/ B. b* T* I  R唔好又去邊道邊道投訴就好啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-2-25 23:01 發表   
" m, u6 Z. }5 t0 ~: l3 Z) Z, X- W, t/ v$ c8 L6 ?
" W7 Y# v. j9 c* w- A4 Y" Q
係呀,我呀媽見我d頭髮長少少都係咁叫我去剪!
4 ?" [; E9 E/ {- @
. U% L* y" r, o3 C1 w
我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~9 o7 T# R( {9 ?3 o3 C, _2 ?
又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~". h1 N) q) W! r- E  T, J
中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係佢地講晒~

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-3-4 00:39 發表   - K$ r7 L, G, l8 V

/ f& @6 |- L# U5 }# A- _
- |2 D  Q( C" e% _( w我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~
4 o/ K+ r2 L! M9 G1 E又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"
* j, n' T. d. v中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係 ...
5 U9 P/ Z* B0 L5 N5 j( D- X, ^% m! T1 p
: u9 b3 m. x( G2 t& E- O: m# o) c你叫孔子剪頭髮先啦~"1 b9 z( u5 O; L) u; r( m
中國男人不嬲都長頭髮~. H0 Z$ [% \4 e
講得好~!!!!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-6 15:16 發表   
6 M# j7 z" ^" e; f! y& G+ Z# \8 N- F3 J# C* L
8 \, L: s# i2 A: b4 L& @9 i7 O
你叫孔子剪頭髮先啦~"
  h* A4 d+ e: W3 x: K9 [) b中國男人不嬲都長頭髮~$ ?% P% Y7 r2 S
講得好~!!!!
, |4 B8 K* J; T& r4 N4 z簡真係精句呀!!!