嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

衛生巾使用問題

衛生巾使用問題

請問各位兄弟姊妹習慣次序係先穿內褲再貼衛生巾, 還是貼了先穿?
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係貼好先穿-.-穿好又點貼呢~~

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-25 00:47 發表   + I* D! a# E" G9 M" U
當然係貼好先穿-.-穿好又點貼呢~~
7 z5 s" }4 n+ `7 R+ j: ?1 L

5 a6 z6 S, J" U2 m( t我意思是穿在雙腳時先貼才拉上去

我是當內褲穿到膝蓋時才把衛生巾貼在內褲褲襠上,然後將內褲拉上穿好

高深學問

我本人覺得著到大髀之後先貼巾巾。因為D女學生要換都唔會除左出黎貼好先再著番。只會退到大髀就換

引用:
原帖由 sinson 於 2010-2-25 18:55 發表   
2 O  G  ]- f' t/ A5 e我本人覺得著到大髀之後先貼巾巾。因為D女學生要換都唔會除左出黎貼好先再著番。只會退到大髀就換
* I. r9 _2 V7 s  P; K6 C  E9 G
好多女生 (包括我)都係咁做...

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-2-25 20:01 發表   . q4 _0 ]6 o! @  C

! t) q- o* S2 z, s% v: P) r$ T! q好多女生 (包括我)都係咁做...
/ ]& y) Z- ^1 ?& L
你係女生 ?.?

我覺得預先貼定會貼服D, 無咁容易打摺但很難預位, 可能太前或太後......

我也是把小褲褲退到大腿那才黏上綿綿在褲子上在穿好

先着裤,后贴巾巾!!

我係著好哂 坐係度 除番底底貼巾巾好佢 再穿番
. @2 K- F- X/ [8 L# j1 t  j3 I  V2 H我都試過貼好先著 係係難貼d

去洗手間時不能慢慢除下來整理, 尤其還有人在外面等時......

不知到先贴后贴有什么区别

引用:
原帖由 jkn38 於 18-3-2010 11:38 PM 發表   
) t, ~2 R3 _% [7 ~不知到先贴后贴有什么区别
" T: H% ?# }2 D# A
緊係有啦 睇上面都知= =

好似夜用仲難貼得好

回復 2# sinson 的帖子

小妹也是係貼好先穿

引用:
原帖由 mski 於 21-3-2010 03:59 PM 發表   ) k6 |8 h4 {: C1 G) |% A
好似夜用仲難貼得好
/ @, J8 f7 f6 k& o9 G嗯 我都覺貼m巾係一門學問  [0 u, h# L. r
長果d真係好易貼一面就甩另外一面
! T1 T) `% m- z" e( H/ E係一就d貼既地方la埋一舊& f/ a* M/ Y5 T
仲有我係前後掉轉貼 唔係巾巾集中係後咩( G! d6 O) U- S* q9 ?3 V( v
前面都一樣會污租

引用:
原帖由 anywind 於 2010-3-24 18:37 發表   
9 V. F3 P% W( i: A2 s" r7 I. H" Y% v+ v* H0 }2 ], y
嗯 我都覺貼m巾係一門學問
4 N5 n7 [% Z$ b, h" z7 C長果d真係好易貼一面就甩另外一面* n( B! j" D/ L
係一就d貼既地方la埋一舊" k) ~1 L  s! ^; a; [9 s' b
仲有我係前後掉轉貼 唔係巾巾集中係後咩
+ A9 j+ U3 M# c1 x  `- p1 w前面都一樣會污租
9 Z. I" B7 T; L& A$ b" Z
* [8 K( e/ u* h) q3 ^: E" b2 i: h8 T
我都係學我阿妹咁貼, 因為我唔會前面污糟

引用:
原帖由 mski 於 25-3-2010 12:04 AM 發表   5 ?, a0 O' }9 P5 W
5 `$ R) w; o5 X# N7 C2 r; d
* v' A9 }( l1 s& C" l0 T
我都係學我阿妹咁貼, 因為我唔會前面污糟
* n6 c+ i. Z( \: m7 a 你呀妹係你面前貼?( U$ q) R9 P, x
仲有前面唔會污糟?