嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

"魔術美麗"大清倉

各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:24 發表   6 b( o! Q9 p! {
各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
) s& w6 M: w2 N4 K& N# ?/ o

1 n6 y. a; @0 ^0 v  G
5 J. F; l6 [( D  J) Fwhere is 魔術美麗???* ^' `+ `* b" C" y$ D0 ~

* R# M+ }4 E& E3 J6 t! zsell what???
; Z: p$ K+ k3 n- M& a
$ P* a! z/ ~& e; V0 |3 I- y  `please tell me
5 m% ?3 D$ |8 d" W9 \  E& T" x, M# V. `7 k7 Z$ w7 c. E  w
thanks

Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!3 W5 Q$ g) J# ^- k4 r1 c( E
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲襪, 胸圍底褲等等, 全部女裝!8 e- d/ b  I0 S  ]/ V: ~3 Q- K- Q
地址在上址2樓!) O2 D0 t8 ~+ X$ i8 E+ Q4 z/ G4 {
"魔術美麗" = MAGIC BEAUTY! 希望大家執到好野喇!
1 [3 O, N/ r1 J# w0 }8 `
( n, _# L5 {  K9 K[ 本帖最後由 CECI 於 2010-2-26 01:52 編輯 ]

嗚嗚
) e$ C( {) S6 X8 P; @偶在台灣! M& d2 `1 N/ S+ h
超可惜的拉

搵日上去掃貨
% ^4 |1 N9 p6 h佢地收幾點?

好似係早上11:00時 - 夜晚11:00時!

開到咁夜
. }- t# M1 v, e! K$ Y) ~) u5 h% P; H& Z岩晒我

聽起來不錯呢
1 p0 D* l9 @0 d1 k% Z3 b香港的CD姐妹可以一起去啊

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:28 PM 發表   1 }, G' C9 x; Z  s% g- ]+ {8 ?
搵日上去掃貨
5 N* s" P. H8 q& @# ]( X* {佢地收幾點?
我可唔可以搭單一齊去7 n& S+ h! P& k/ M1 H
我熟旺角仲多過自已住果度
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:51 AM 發表   : T& f6 w% p8 m) q( }3 Z2 ^+ ]
Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!- e' |  k( ]% _# }
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲 ...
補充資料:http://www.xl-japan點com/
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:48 發表   3 s0 V+ C: F5 N3 J) G
補充資料:http://www.xl-japan點com/
# I7 r" A7 C# l  m; k; j( U1 ~0 ?
, f0 C! [0 {% q  \+ T7 L/ B
係呀!係呀!JG真係唔該晒你,幫我補飛! 就係呢個網址喇!(http://www.xl-japan點com)姊妹們可以睇0下有冇心水OK的,Send個Mail問0下有冇貨先! 因為始終係開倉時期,都係問0下好d,免得失望啊! 因為上到去,見佢都擺唔晒咁多貨!
/ V8 {0 B1 T: h另外,如果姊妹們上到去見到個類似(唐詩詠)0既Sales就直頭話佢知係CD,買0野比自己! 佢幾好傾同睇Size幾準ga! 可能做慣我0地生意掛!

thats is some good news for me as i need xl size

價錢都幾可怕@@
0 n- v! P5 Z: d+ U' G7 {4 l) Y4 W可能係大碼既關係啦  |3 u' A" Y! F2 p5 \
不過佢d鞋起碼有6-7成我係淘寶見過2 R! x$ i! c# c; H
因為淘寶好多大碼鞋店
0 x- H. `# u! A3 v5 Q價錢平一半以上

係咪得大碼3?: g7 z3 r' p4 ?9 A
而且周圍shops都清緊貨.............

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:43 發表   0 j, M+ l" j' A8 T
我可唔可以搭單一齊去
" ?, |  k0 E+ T3 A6 O我熟旺角仲多過自已住果度
; X: l, ?& r! n8 J* a1 \

# Z6 U& f! d& f8 L: i8 V4 A( [
# ~; v  w0 _5 W% P我暫定約左ceci星期六夜晚上去- V! m! r7 {$ X: Q, Z+ c$ g+ Q$ C# v9 r
你同唔同我地一齊?! x7 F& S8 }" L2 E  F7 U% _8 u
pm我地啦

去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! 8 L/ [9 s8 L$ B& s7 }
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-1 19:23 發表   
  [9 i0 l0 O2 k+ ]: z: C' c係咪得大碼3?
5 w( s. y4 _; V; K; J: x, R而且周圍shops都清緊貨.............
0 b& p  N' Y" _7 m& n6 t0 G2 z. C' k& r6 f# D, `
Saya, 唔係呀! 佢地真係買女仔衫起家ga! 不過由於係樓上舖, 所以好多CD摸上去,我地又消費能力比較高,所以佢地返多dd XL及XXL的貨,一般女仔SIZE梗係有啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:48 發表   
% w4 f* j% _+ ]+ y5 v去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! 4 w- K+ X2 V4 G' l2 M( }) y. c
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
6 h" T# H- c1 x7 D- K  a
" O3 n. R7 g9 ], `

7 c9 B1 G; `6 |& H# G% L直頭係以"血灑旺角區"形容

聽起來不錯呢 ,得閒走上去睇睇0 e% G) A( r2 F7 ?
香港的CD姐妹可以一起去啊

駛唔駛預約左先上去??

最近訪問的版塊