嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   1 L- F4 `5 c$ F! r1 _/ O, t+ ?# X
有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.
" G- Q5 a4 z+ ^" a6 ]2 r# s! P對高爭鞋都唔夾腳
$ P) U& g2 b4 `4 C
你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼
/ W+ v+ ~) b  d, }: h雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼
$ a$ c: x' x: [0 u是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的
2 |  n6 R" a( z  y: F/ |: c2 R9 z0 ^: f) w8 n
有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎?
/ f4 P/ q4 b4 A& Y, m最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   
2 X" C- G" c/ W" G) n& o8 L; P有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
! f& e. a  x( q$ t
你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.
  X) \% L' L1 K
% g7 x9 P4 A* j2 a) B岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   
2 X" ]+ b, Q% p買過淘寶HX唔錯.
& Y4 e2 E: N) r* d. R, O) j. I0 r. V: g; h3 P" @
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
( P' m- c- M2 x' d: t0 F, b
入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   ( V( b/ |9 p! `5 p; s1 U
買過淘寶HX唔錯.
9 @7 l2 n2 G1 t/ H. P. Q! c
( w7 f! Y2 K8 n4 X+ {: {, R& b* Y' Z( a岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
* d# m8 W# o5 f5 W4 P% a  H8 t" F9 v& x! G7 p7 `  a

: g( K9 w2 D. `' A9 w! s: M睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似 6 M9 u2 [3 O, D: d# o* {
KA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表   
5 B. z7 ~# d2 N5 r; N, d9 Z我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
1 {" o' ?5 O' ~7 ?: O

! _3 h  p% ?1 ]) g1 y貴唔貴,見人見智6 Z+ b; v% U+ ~# c& e/ Y% ]" @0 {

$ m. Z7 z1 u0 z7 t8 G2 L有人 $6500 收假貨5 j) E% `" I# {; H9 n1 x* o
有人 $9000 收假貨
* j: a& A4 B8 ^) b& S* u仲要寄外國.連運費都蝕埋  n/ Y2 i# R& R9 o+ [7 }

- `7 k/ u" S/ B- l4 f; w
; E4 X- X1 {* [* R; s! l% v. X有人無心買入假貨,意外地當真賣走左2 j! K$ W1 m! _* W; `
: G  ~7 }& s2 z( p, s, @
7 Z6 D2 d6 l8 Y
我$19000 收左2套假貨😭
2 h  D  N; K0 S* {4 d- k0 v) R" C/ x2 f$ }/ b
0 {& C4 l+ H) U3 }& q) U4 J: [
p.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500  T( j! \/ Q$ P
$ G2 @9 M  G2 M1 E