嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋入手

學生鞋入手

上星期三 , 終於鼓起勇氣買左第一對學生鞋
& F/ |8 o1 H9 `- @是在屋村的商場買的 , 雖然唔係我最想要ge反光漆皮
3 t: C/ ^2 _9 R( R, \+ d不過都好過冇 , 起碼個蝴蝶結款係我ge至愛
) J2 \3 F; _5 c$ N希望遲d可以買到反光漆皮版啦 , 不過個櫃接近冇位 , 想買都冇地方擺 , 唔知點好
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
對鞋咩size ga? 好似好細對咁既

我都好鐘意蝴蝶結
! u. e# q- s6 I! o' D好Q...

引用:
原帖由 noel 於 2007-11-27 05:06 發表
2 l2 j; f  b3 a9 p對鞋咩size ga? 好似好細對咁既
8 }" z0 B1 ]* ^4 u0 x

# }, v1 P$ M2 J& C6 t8 _41
; l. V1 ^2 f+ q- f我應該著 42 的
7 q6 ~1 m8 ^  h& c" ?. b1 v不過41對腳都入到* j& B( B& @1 K  H/ M$ p6 W7 }
但係就一定唔出得街囉6 \/ f0 r: F4 z, H8 M
不過都唔緊要 , 暫時都未敢著女裝出街" y' j" M, V0 ~: n$ ~
主要都係買黎影相

其實著學生鞋都幾累下, 之前萬聖節我就係扮學生妹鬼, 行左成晚隻腳勁累(我對42, 好岩size ga), 所以你真係著出街都要諗下先

回復 5# 的帖子

我應該都唔會出街架啦, \4 s# l* X" c- i* u% G, n
都唔知幾時先有咁ge勇氣

good我suppost it....

都幾cute!我都有時囉我+ I) N5 S0 G0 g( i# i4 A
家姐d以前估d返學鞋著啦!

引用:
原帖由 noel 於 2007-11-27 10:02 PM 發表
  t1 v* ]  ~/ O( k+ W$ `1 j其實著學生鞋都幾累下, 之前萬聖節我就係扮學生妹鬼, 行左成晚隻腳勁累(我對42, 好岩size ga), 所以你真係著出街都要諗下先
' ?9 [" s3 G) ?6 a: c5 Y- q9 G
  X/ R% w+ K) o/ u/ \5 G雖然我未著過學生鞋. 但係估唔到平底既學生鞋會同高跟鞋一樣, 行一晚會勁累......

回復 9# 的帖子

你唔鍾意學生服咩?. j3 I$ G4 v. h" s% Y- G/ `
好靚bor

引用:
原帖由 silkypanties 於 2007-12-9 21:27 發表
, r: X  b  `& V- l$ j0 ~8 p  T7 M- ^" `3 h# d
) S1 }/ T% A4 _% s+ |+ r8 M
雖然我未著過學生鞋. 但係估唔到平底既學生鞋會同高跟鞋一樣, 行一晚會勁累......
$ Z* t! `0 J; i. s! _5 o; E% k. x最主要係著唔慣, 因為我平時八成時間著波鞋的

邊間屋村商場買???

回復 12# 的帖子

唔講我俾你聽
2 d5 h* i: S1 R0 R5 }$ K( ]: W# Y其實好多都有

好靚呀..對鞋$ N8 N9 R3 I4 d) [
下次影著住對鞋的相
0 d8 C$ ~6 X( J我支持你

買左幾錢/??????

回復 15# 的帖子

$120

近排問過灣仔一間鞋舖, 佢地有你呢d 款既學生鞋賣, 最大41碼 $99對, 而佢地亦有另一款個樣似皮鞋d 既學生鞋賣, 最大42碼, 但貴一倍$199對, 有興趣可以pm問我囉地址
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

回復 17# 的帖子

我頭先又買左對
4 G" i2 s0 h. n係我一直最想要ge款
$ f4 q; S- @5 l- `+ G( x/ [6 c! j* i等陣 post 俾大家睇

引用:
原帖由 noel 於 2008-1-18 19:38 發表
0 B% w- y/ a' s+ X6 u近排問過灣仔一間鞋舖, 佢地有你呢d 款既學生鞋賣, 最大41碼 $99對, 而佢地亦有另一款個樣似皮鞋d 既學生鞋賣, 最大42碼, 但貴一倍$199對, 有興趣可以pm問我囉地址
; |5 R& N; H% P" }7 u
你有冇去過買??

引用:
原帖由 Kampfwagen 於 2008-1-18 22:22 發表
' q. A- N: d7 G( x# O' V; K( s
) A2 D  v3 |0 R7 ]) z3 V2 P6 M你有冇去過買??
& I$ A# d. v! F* j
無, 因為我對學生鞋興趣不大, 我只係問過size
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/