嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

五香肉丁,,,,而家呢個係我暫時既ACC....

五香肉丁,,,,而家呢個係我暫時既ACC....

好想快D開返呀....星期三出去買高爭鞋
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
做咩唔用既?五香肉丁幾好丫!我好鐘意五香肉丁撈公仔麵架

佢變左等待驗證會員

哦..無計....真係好黑仔...' g" e% }. n% N1 z- f7 r1 f
ACC停左.....屋企D電器又壞哂

引用:
原帖由 彤彤 於 2010-3-8 21:32 發表   
7 l7 B% V4 o, ^8 k2 |& v+ c哦..無計....真係好黑仔...
, J6 h1 V7 Z/ C$ D- R  {& o/ vACC停左.....屋企D電器又壞哂
7 y1 ^  l! n9 o  E1 F5 P9 c$ a
咁黑既?你今年係咪犯太帥啊?

已經 set 返好

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-8 23:56 發表   
( q3 I* N# T( Q- ~% o6 M! d已經 set 返好
7 z8 s; L1 r4 F  _* ^1 c6 Y9 } 管理員.....哈囉你好!

你攪到我好肚餓...

用呢個名咪好囉,呢度個個都女仔名架啦- n- y# P9 g3 u
五香肉丁.........好怪

引用:
原帖由 彤彤 於 8-3-2010 09:32 PM 發表   
8 C) X; c) J( `( y哦..無計....真係好黑仔...6 Z& [' g2 s1 r1 e" P: ~; ^* h
ACC停左.....屋企D電器又壞哂
3 R- v/ V' v  h
0 U* p2 {; k4 D3 M0 k7 F) U% h$ }壞哂你又用到電腦= =

電腦無壞....個mon壞左ja
add我MSN啦大家

個mon壞左都用到

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-9 10:16 發表   
# @6 ~7 L) F  V用呢個名咪好囉,呢度個個都女仔名架啦
( C) H1 o1 l! e& w五香肉丁.........好怪
2 y- l$ J2 p1 w- E$ I- I- }) i2 [+ g- k
8 V& O7 H" g  B0 r/ a
下...
0 H7 k+ _& U1 ]; d我個唔係女仔名喎
. F% ?/ ~$ S. t: ~- z( z1 d( c" l使唔使改呀咁?

我都吾似啵 個名-3-

引用:
原帖由 偽娘 於 17-3-2010 10:58 PM 發表   
1 y0 o6 }9 R% X8 h# D" S我都吾似啵 個名-3-
7 \* g/ e; ?: [, P你個名唔係唔似 直程唔係啦= =

最近訪問的版塊