嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同各位CD靚女傾下計先

同各位CD靚女傾下計先

大家有無返工......有既返咩工  x! y# r2 ~. E/ _9 P4 d" L4 }% l! r
你地成日話返工可以著絲襪...一聽到就灰
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-9 16:31 發表   ) l2 n6 p- w6 |' n# R' ]. P
大家有無返工......有既返咩工+ ~' \6 R2 U: r
你地成日話返工可以著絲襪...一聽到就灰
- t( Z8 G0 t6 t' {1 W
你都可以著架!點解灰呢?

你地講左你地返咩工先呀...." v) y- k2 m/ P0 \0 t3 R9 ]6 x& k. s
我真係唔敢講

典解唔敢講既???
" J% o% W( G6 e, h1 a$ H我暫時放緊自己大假 之前做admin

唔敢講係因為咩原因呢??
アンジェラ

其實無咩原因既....只不過係粗重公作

你都得架" I& q; g0 R; ^% P% U: L7 {- a
我都係咁

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-10 00:59 發表   ) {' |8 G2 b% ^1 Q+ }
你都得架* \  s/ V9 Y8 X, S, t( S" q: ^
我都係咁
1 T5 q: f4 X) U9 b  I

& H! f* i. B( }即係咩

admin咁利害!

粗重工作唔敢講??

裝修....OK?

cafe .. 旦比人請食魚仔 -3-"
  D' E* @9 m  J0 y% x2 m& j  G2 `& y) B: |7 ^5 q, F8 ?; l1 C
家下沒野做 -口-

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-3-10 13:43 發表   2 G  P2 h8 F* Q$ C
cafe .. 旦比人請食魚仔 -3-"0 e; H4 x; D+ o& j
& v, w( V, D; ^% q+ L
家下沒野做 -口-
( e$ {3 D, j; Z, y5 T
偽娘cafe?
- M5 P; D$ k+ A8 r咩叫魚仔

魷魚呀...師姐

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-10 14:43 發表   
) c1 Z& H0 z6 w. w6 U$ u魷魚呀...師姐
) `* c  E2 e* T4 K' m咁正0 R- l1 a" I; W: x1 m
咪可以日日係屋企CD囉~

睇你身材又唔似做開粗重工作喎,如果真係做裝修,咁你又真係幾難變裝嘅,工作時又會大汗叠细汗.....

好老實講...我做過好多份工
6 y3 t3 S- ^3 D裝修....速遞...跟車....洗車% N  r& A1 }/ J# ]! {
不過好彩..我都做過SALES+ N" b- J& G3 {* q& }* y. Y; ~  N

9 L1 z3 S# k/ z# u5 u/ o1 j- ?[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-3-10 23:13 編輯 ]

我退休前係做秘書的~
* v2 Q% }* I* v5 R退(出職場)休(息一下)後就全職讀緊書, 靜待東山再起.

我平時會穿小底底!凍的時侯會穿九分襪褲返工!

哎...讀書多你地話幾好

最近訪問的版塊