嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人會CD住黎訓?

有無人會CD住黎訓?

$ j* C& P8 ?7 N, E3 [  P+ {' B你地會點著
5 H7 b5 u2 @' ~" Q9 i; ~3 P係唔係齊裝備黎訓呢, |1 ]* F5 T1 S. w4 N
假髮都戴?
$ q- L+ l$ H9 K
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我只係試過衫裙同黑c或者襪~7 n6 P9 L; P) E/ `4 @4 B
可以著埋鞋既~
2 z9 `' i/ M6 l4 T- Y( V但冇戴假髮
% \+ r, s8 W- H冇化妝

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-10 11:50 發表   
4 Y! p1 l  i4 Z$ V我只係試過衫裙同黑c或者襪~* \+ m7 i1 T9 w* H' o% r
可以著埋鞋既~
6 n  S* B8 w4 T但冇戴假髮
, {2 {& D! [6 K* v; l. \7 u7 c冇化妝
; `6 h% ^" H5 h, X5 u' a
suki無睡衣呀?

心儀會cd訓架?

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-10 12:18 發表   
5 S% B: `" y5 @0 }* S2 z心儀會cd訓架?
) m. v( P1 N2 {' L
直頭愛上左3 \: e* [# ~$ [9 O3 v' S
不過想試埋用假髮 / T* g7 b+ g" H2 ^  L
咁會女仔d 4 ^$ F1 T6 I( J0 u) O1 W
但係我相信個假髮會好快唔要得

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-10 12:52 PM 發表   
$ J% ^8 r1 [3 p" e9 E7 z. j6 P
6 e* m. p$ v$ O5 X  C1 q) g- b直頭愛上左
1 X$ s. x  B* k0 z; K4 W不過想試埋用假髮
& i' Z3 h1 U* H$ i3 v! f咁會女仔d
1 B9 C1 `% O9 e; Y/ J9 f( E+ o3 K6 M但係我相信個假髮會好快唔要得
' w+ x# s/ y" `8 p# U: V

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-10 13:37 發表   , d, ?& _$ k; W# F

\% ~  a7 r* ~
( l3 m4 [, w) l4 H
笑乜

有呀, 最喜歡穿住lazy裙訓,2 E" O1 F5 z8 G: b, Z
但唔著底底.' N0 f6 X# U+ V+ m# s9 C
朝早起身見到自己著住條裙好興奮...

心儀頭像件衫著來訓很好呀~!
. u/ t8 w1 G3 ]/ ]可愛到爆~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-10 14:30 發表   + m0 l; L! b) J2 }5 A- {$ y: h0 ?8 W
心儀頭像件衫著來訓很好呀~!1 i+ X5 u% v# N* M7 ?: B2 s
可愛到爆~!
- Y5 Y3 o% C( b3 A7 b; f@@' V" q8 B$ N! ^
我著訓通常都係簡簡單單! u& N2 R, b# v9 u/ Y1 D3 }
多數背心仔就咁著僧內褲( h% M. t8 |1 ~' u" @8 S+ D5 N( r
有時候就睡衣仔) K3 e/ [. B- N5 M0 E: V
不過間唔中都會玩下性感
- x, l4 X$ Z$ k( r3 p7 a至於果件,著訓都幾麻煩...

XD
  s3 I" {, s4 e3 y) l不過那件真的好吸引~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-10 11:23 發表   4 Q0 p- k  U8 v5 h4 L

; I1 x) N0 f4 \& ]# h1 e% _你地會點著
5 P* ^6 w9 J0 J係唔係齊裝備黎訓呢
, X/ [  y! n2 W+ f# C  |1 L; Z1 U假髮都戴?
* k% @5 i' V0 U$ X6 d1 A7 e1 ~2 y
! O9 M' f0 ]8 ~5 J
我會....
: n6 ]" u0 n# O5 z( B因為唔係咁既話, 就冇得CD (因為我房冇門, 亦有家人同住)
. ~% D! x7 I5 c  `6 K; @% w- y校服/OL/旗袍/睡衣都有....5 s( x: x2 T6 `% _* k* n
試過戴假髮訓... 結果個頭好痛...
/ Z7 U8 i; M6 k  b5 i. ]但絲襪就一般都有著....! D5 n- e" E8 ]- ~+ G' d  W
有時會興奮過頭訓唔著

如果屋企人去旅行個陣就會.

我屋企全天候有人,所以訓覺先可以CDorTV,我會帶住Bar,吊帶衫,絲物,裙(多數唔著底)夏天有時淨係帶Bar同著底

試過著住連身裙+褲襪黎訓
/ \( L8 q1 P# o. x; e; h: c; h  n亦都試過淨係著住條短裙訓
: R* p* x, b8 M2 o" ^6 N0 q2 N感覺超舒服>V<
% g  c. f7 }# Q發既夢都甜D~@3@

小妹也是我只係試過衫裙同黑c或者襪

而家都著住踩腳襪訓....

如果女裝咁訓..會心思思~ 你地用埋假髮米好頭痛~~

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-11 10:16 發表   5 w. r+ u/ v1 b# a; L9 S
如果女裝咁訓..會心思思~ 你地用埋假髮米好頭痛~~
5 y6 B" Q4 e; Y* }點會心絲絲呢: H2 V+ e" F" t8 i
係你先會心絲絲啦你諗邪野9 w1 u4 m& i) C* x

7 h. l" _: w9 J. d% M6 j[ 本帖最後由 心儀 於 2010-3-11 12:04 編輯 ]

好似唔少人係訓果時先可以CD
  E6 }4 U" k6 Ashinobu姐姐直頭無房門但係點解又可以cd用埋假髮黎訓呢7 U! @  A& I9 F. ?" J
第二朝咪..........