嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾
! z. H8 T- s$ n( P  ^0 S6 ^$ d仲有呢個世界真係細, L* S! ~; ]4 Q+ o
露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   
) X- A- c" w6 H7 }+ ^到底係咩飯局?
( m+ T+ q$ U5 g" ]) K! j+ s呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
4 v+ \3 J1 j+ \0 R# Y" C
2 ^" z: v  h- l" U) p1 d- a不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   7 i; s2 E% b- @2 l! b7 e

T& I% F$ `* E( f/ v' m呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~3 l; T7 w  ~1 L4 ^
4 T% I. y. H' G8 o) w
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
6 ]4 E. _7 c: r! w# e5 V' h
你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   
7 F! ^$ p6 U- R' M1 J" `估唔到大家咁好傾
! S$ c+ f9 ?. a9 }仲有呢個世界真係細3 C4 v) z8 J3 `5 d- e9 `2 g
露姬真係強,以後真的要多多指教了
1 ~' O; W9 x. m7 \! b
露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   
9 L2 ^% k! H- ]& y/ ^: n; ~嗯?心儀,那天誰是你??
% ^2 p  l& m& c1 S, V1 j
@@?
2 T% }9 M3 k9 u3 T芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。
% d9 }+ s: D4 K& g0 b/ ]& m
* `' O1 l9 x- I  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   
4 G; U5 |1 s+ J: p你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
8 ~7 W0 h- V4 `& W9 T9 o無提及過亦都無18+既野...! P5 M* o% T' P% p8 T: C1 Y9 o* _
芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀
4 ]( j3 a7 ~  p, h, V' a3月5日5 T1 |" T# _4 L3 i
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   ! N* B$ `. c* r0 u# N
心儀; x& J9 f& B, M, w
3月5日
! {0 ~5 k  D8 D% K9 N; T5 {個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
* k1 S3 R' ?2 u  c, s. P
笨笨的>>>
* i+ _( C/ m- z6 ]  ]唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~
+ o2 a6 x% p0 q% S* W( n我都好開心~4 Y. m! l3 i) {& g' i- Y5 Y
" a8 U6 b- N3 h9 h! b$ J
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
8 a8 p6 x- I  q" K. w  |) B大家交流交流6 A. J. Q, n1 e+ s; a; h& M
, r% x8 S' I6 J0 a9 E
suki都係-3-''''你仲強.....
, g$ W( p' `  |) {我都冇膽出街....- M' \* O* t4 z: R3 g; z
6 v$ e  E% P9 Y
下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   
& G+ l/ D# X& q7 z, c4 ^- U, @好傾就好啦~! w# ?- ^4 y2 E
我都好開心~
) z7 I9 t1 c# l9 R0 I
6 q+ i9 Z) D6 l+ s別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
: W7 c1 T& T; x, j% `0 w大家交流交流4 Q; K2 v3 Y: T! S
  t$ c+ p$ g& a7 @4 i
suki都係-3-''''你仲強.....+ o( s7 O! }; X* M) M8 X
我都冇膽出街....# F9 a/ x4 p7 U! Z, R: Z5 j
) H% f8 M; D/ _. e5 J) s' X
下次再約出來啦~!
7 p) J0 C) J  k* X% P以你既身型同化妝技術
2 P0 d1 V6 ~0 N+ J4 K$ @- T* j3 H$ w唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

& T$ L- S$ f" s: h7 R$ W# q那是幻覺!
6 j7 _6 n! J7 |' P你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?