嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾
2 r% X5 D- g9 i5 C1 ~# A, o仲有呢個世界真係細
5 S/ ?1 k8 @2 F" p! J! B# Z露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   $ g- O: }% \5 T; l1 }' A; k; E2 P
到底係咩飯局?
% }2 D* o) d3 g1 K( k/ G% P呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~0 D& Q' t0 v6 o* ^

0 n( g0 o  z0 m9 Y, m不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   6 E7 o) R% E! V3 S/ S3 c& V

3 b% k6 l, h( |) j& a. V8 X, K呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~7 L0 `0 t+ N0 e3 Q
! M: k$ \( G, |
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
9 N" _  c# T7 ^2 E9 A你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   # I3 ?$ G. c1 \5 S( S
估唔到大家咁好傾
# U% {' n' f0 R8 _- q仲有呢個世界真係細3 L( ^8 W# J3 D/ l, a
露姬真係強,以後真的要多多指教了
) I, {. }' v; x7 H露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   
6 k6 O6 x2 J5 B8 ?嗯?心儀,那天誰是你??
: B' Z% m5 L' j1 c
@@?5 o* |; x: w0 G6 U8 f
芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。 5 q/ w: Q# i( w; D6 D- }( ~

2 O5 l* |. _( I6 l  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   + m6 y3 }; t; c6 B2 f
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
, t5 p8 G1 l: k& p& B( Q& v  h0 r9 v
無提及過亦都無18+既野...
# @6 ^8 H0 n7 M& w$ h/ r! q$ T& P芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀& q& E" E* E& E# p4 I# Y
3月5日
/ H) i/ ^+ K. v, ^8 P1 G- G( n個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   8 @$ R" V* k" n- W' b/ g
心儀/ ~; c5 n  ^$ X& V# i4 y: h, B
3月5日' X$ C5 V$ w! V4 a( @
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
/ Y5 U5 q" b# @( }) H笨笨的>>>
" W/ I) k1 ?% J( u; L唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~
) c* u9 i* j4 N1 j; T2 D1 T# E我都好開心~% W% L  P% D% [& K9 C, m; Q

/ ]# v8 H) m( H. g9 e別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
6 A+ G& f; V/ \3 L. k. u6 d大家交流交流
) o2 z  G1 H; F: k& w- v' A6 R( x0 t2 @) \
suki都係-3-''''你仲強.....
0 |. B" P7 l7 @# a我都冇膽出街...." [( F# k- E+ ]* |

* B( p9 m1 t( R3 U: s, ~0 T下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   
" `2 n4 V. x3 `4 Y, o+ Q/ ]2 p- N好傾就好啦~1 [- l/ G3 @; n0 c" w0 ~  F4 d) c+ r+ c  @
我都好開心~. U' ?# h8 B; g& O, i8 w
4 K2 w+ d/ p1 u8 O
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
# w7 t  L' Y( t0 J) A1 P# s7 `大家交流交流5 F3 M5 ]# c5 ~  x' p
1 R& @8 u$ ], t3 f) b
suki都係-3-''''你仲強.....  L" ^3 o+ y* x# z1 M
我都冇膽出街....
% I! a4 ?- L7 H  b3 a& ~; ]
( D& H2 J8 _- X+ ]. l( Z0 ]下次再約出來啦~!
, h- S( e$ |2 r
以你既身型同化妝技術
/ v3 N+ _; r2 t8 y唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

* V) R" {. y) O* J) ]( Y  `6 q
那是幻覺!
8 a5 G- g- ~- n2 b你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?