嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

葵涌廣場地下的GUNZE商舖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-14 22:28 發表   
& R" T8 i* ], @7 ^7 k) Y
. w3 B( L& i* E+ T7 d5 g
. s# |1 s; H+ _) m你咁鬼死靚女, CD埋落去, 邊鬼個知道啊! 上網買好鬼死煩! 由其是鞋同衫, 唔試過而上網買始終都好冒險呢! 如果不合穿就算可以換都VeryVery煩呀! 我去到果度, 揀選左就遞比Sales幫我Keep,繼續邊揀邊傾都幾Yeah架,揀 ...
7 |' K$ p$ c$ N  r
我有幾靚女呀,咁樣衰!
; a1 G- ?" h; a+ m我d裙都係上網買,無試過唔啱著!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   
- B2 j$ K! Q2 K1 ~/ A3 R, k" D+ F. Q* ?8 u" N, e, |
我有幾靚女呀,咁樣衰!6 f* n/ t& j6 ~( ^/ I
我d裙都係上網買,無試過唔3 o+ o* o: U- L4 u

2 U7 Q3 G3 ]( j  s因為妳Fit囉!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:25 發表   " x+ s- \; s  p$ i4 \7 G, b
[quote]原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:04 發表   
) t. v! t% i: D: P! J' u  b  K4 D' @8 b! L( H" D7 u
我有幾靚女呀,咁樣衰!
9 F: z# _8 f7 E9 k我d裙都係上網買 ...
$ C. q  ~+ s- h1 z+ y
自問都要係幾嫁!!!

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-12 20:38 發表   
8 c; j& c% B8 Z) |- `: O  k哈~~~我就系個到學琴   你地可以去3樓睇下   個到有間琴行  我就系個到學琴    我有時學完琴就會系2樓小雨天望落去     成日都見到間鋪       D絲掛曬系到   好正啊    不過我只系可以睇下   吾可以買    因為我仲系 ...
4 r: Q) e, v* ]+ ^點解唔可以買呀7 R4 j0 z' @: ^2 z- y
又唔係煙仔
/ b( q% O& g8 F8 ^. Y唔夠18歲都可以買架XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 17:52 發表   
& k% t, }# J8 P, A4 s0 K: K, ^4 d# U8 `8 ^5 |
點解唔可以買呀
. {# ?% @+ P" k8 T( s又唔係煙仔
# v4 J2 r4 L6 W8 O唔夠18歲都可以買架XD
7 @8 W( C  V6 k& u6 T  費時卑阿媽揾到D野啦...

搵到你阿媽會點樣對你?
2 a& O1 R% M4 S0 l8 H就算你夠18歲咁又點?8 ^1 f. b" r9 R
如果你買左絲襪,但係你阿媽搵到  g1 y$ }& t0 s$ f, ]
你又會點做?

引用:
原帖由 十字架 於 2010-3-18 18:15 發表   
8 k  @2 n- c2 ]- S# E7 I4 b' B" d. x* y) O' `' Y
  費時卑阿媽揾到D野啦...
# P4 U* u+ ^7 ?/ s9 ?2 i咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 18:33 發表   
( r0 q* X3 b" o1 n1 t( z. j- M; c5 c
咁你大個左又唔代表你媽接受到你cd架喎
7 W5 A0 m* G' {6 n! l8 N. }2 h
無錯...我依家如果畀屋企人知道既話....家變都似呀

回復 28# shinobu 的帖子

咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =

回復 1# CECI 的帖子

不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....

引用:
原帖由 connie 於 2010-3-18 20:34 發表   
' T- C6 u+ p" l0 h6 b! j! {+ S咁你d野擺係屋企?我就只係敢買絲襪,其他衫或者鞋都唔敢因為冇地方收同發現左解釋唔到= =
. w% i/ e5 M2 B
; d' o" j3 p% z% O  i 6 x7 s* h2 w& y. a6 F
我都係呀!! 我D絲襪用好多衫蓋住, 希望唔會被屋企人發現啦..如果唔係真係唔知點算..死都似..

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-3-20 00:07 發表   
4 F5 s% Y! e; c* S5 D不過呢....屯門間分店就真係唔鬼睬人啦....
& w8 |6 p4 p; w! Z6 n
! |7 v3 ~# J/ E, c5 e
呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-20 03:00 發表   . e2 t5 ]" v: U% F
% K# n" v( P- o: J

1 Z( A, s3 M* v0 T呢d Sales如果比老細知道,實行聽炒!都唔係做生意0既咪咪鬼幫襯佢囉! 再毒d投訴佢添呀!
8 P9 x1 v% _% V1 j* N
4 n) k. F4 ^* S1 `7 q$ y
所以呢間成日都拍烏蠅!

今先啱啱去咗呢間野買絲襪!: r0 u8 N& `5 F2 x: I  i& |
個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!0 _* i, N* `7 k# h# Y. y, o
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!
7 S- T% ~0 {8 a3 Q* e/ w3 L- I; s但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-9 22:54 發表   
: ~  M* f, T0 j* d9 U, }+ m  E今先啱啱去咗呢間野買絲襪!" q) W' `* F4 k  p# h1 i& b
個sales真係好好人,一d都無用奇異嘅眼光望我!, y# K* K& Q/ d* W
所以各位姊妹真係唔洗驚嫁!" {8 V! u0 _# J; z, ]. k
但係其實個sales知唔知我地係cd嫁?
3 m. _# Z  Z( Z6 J: H" }$ q

' N$ S; F! [1 D 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用, 睇0下佢信唔信?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-10 02:30 發表   
5 R/ n% g* o6 e4 ~! _2 T; i7 d
! F# R2 t8 v8 n/ _
  n9 `# w7 f% w; q3 H 死鬼Miki你無睇晒我個Post ga? 我劈頭第一句就話自己係CD睇佢反應如何! 簡直賓至如歸! 呢間Shop係"老總"介紹, 唔係都唔知間野咁好! 下次姊妹們如果覺得尷尬,不妨話比Sales知d絲襪係買0黎"笠頭"打劫用,  ...
1 S) j. D, B* n1 i但其實個sales知唔知cd點解嫁?

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-10 20:33 發表   
3 B) m7 ]( _) B, F- [# \% K
2 E, x4 b$ m' X& U% ~2 w但其實個sales知唔知cd點解嫁?
. t' z9 r9 `: Q! F2 s- t5 D( K6 W$ b, G6 O% f( o0 n
有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇( F! F2 g1 L2 ~- ^( f2 i
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 22:05 發表   
/ T' y$ R2 P: o& O; l, j: F8 h1 t  {* C+ q

0 W" H, s- b1 I( x* ?9 D: ?有啲 sales 見好多人, 有見識嘅大有人在, 梗知有男客買比自己著喇7 x% t  \8 n6 S8 x3 U8 `( F
唔好諗得CD係啲乜嘢咁前衛, 有啲叔叔嬸嬸, 後生時唔知幾in, CD碎料喇
7 E+ i0 H# y) }3 D+ y  F) U& H咁如果佢知cd點解會更好傾!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-11 13:40 發表   4 T8 Z( I/ M: s) d- E' q' M& F
) R7 B/ q7 `% U. ^' |3 W6 o
咁如果佢知cd點解會更好傾!
# V$ H2 v$ X7 k: K" z# ]% M& m, j) t% Q! M
我腦筋轉得慢, 一陣先睇得明
& M% m+ d2 |# _"咁如果佢知cd點解, 會更好傾! "
; k  I! z! b; o6 }; d( @. r有可能嘅, 但都唔好阻人做生意啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實都唔怕ge! 如果見佢多客咪再揀陣間或者走去比錢! 佢梗係知CD點解喇! 因為佢問我CD出街會唔會化d好濃妝,亦向我講久不久有相熟CD客,直頭CD埋落去買襪, 佢話初頭如果唔出聲根本發覺唔到佢係CD! 後尾熟左就點會唔認得! 咁你話佢知道CD點解嗎?