嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個世界真係細到我想爆粗

呢個世界真係細到我想爆粗

以前其實一直我都唔會露面
% {7 [2 \5 t6 C$ R! w- S; {4 c即係唔會出黎交收或者網聚等等( X4 q/ @* ?2 ~$ j+ b! k5 h, g' W
相更加唔會玩露面+ h- C+ o- l; @3 Q8 x$ M
係因為之前有單野搞到唔開心
4 N: x' c% ^$ Z4 c先玩返CD
7 v8 x7 S- q7 m7 J搞搞下又覺得露面都唔會有人認得9 r( z: l; v9 Y) K
不過原來呢個世界真係好細
* {5 r! I$ \  @& L星期三網聚撞返個人
- D$ e( W" x. T; c5 r不過以前都唔熟都算, c7 s, x7 L0 w7 h0 k4 J" ^7 O; O
點知今日傾交收...........
& _8 f* j; |% }) B7 T+ L( V, K+ r真係遇到個熟人...# ^7 m+ ^8 ]+ A! `( V3 G
一個星期遇兩個,唔知下次我會遇到邊個呢# |2 T6 M5 K; l# i- N

u1 _( R/ J% K1 l& `[ 本帖最後由 心儀 於 2010-3-12 14:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
仲要同會....点呀心儀?

世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!

同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-12 11:41 發表   - M- W: d. A$ G/ J% H
同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~
0 }# x! S% W/ C, C) c& x( S
同埋一個club成日玩的
: D7 y# W$ V, }  |5 k不過我都幾個月無返去喇$ T  E5 U3 T" h# l) [
只係一星期撞到兩個識既都係CD覺得有d驚姐

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-12 11:34 發表   8 u$ R8 f4 G" _! M$ t6 Z/ [: C
世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!
% J6 _5 {5 Y. Z) `唔係唔開心  h* A& S0 ^% A6 v4 O0 I
係忽然間唔知點姐% j9 a+ q  M% c4 g2 q* D
唔知幾時又會撞到邊個9 C- I* X7 [/ ?+ P) l( |$ o" r8 }
圈子比較大的朋友們又不想比人知道既就小心了

心儀..不如你學女聲
' V. V+ B& i8 z" k. D; e學左見到網友 都吾洗怕

以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪...../ u0 Q, s/ R: u' f7 d7 ^
( L4 x- H* @7 m5 E* c
雖然發現同好, 但當然唔出聲...

唔好咁啦~XDDDD) _( P2 R- M2 ~
世界係細d張就下啦~XDDD''

引用:
原帖由 陳真 於 2010-3-12 13:12 發表   0 c1 ~4 N2 P) P2 {. a* t
以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....5 z: Z2 ~" E2 f

9 u+ c% K) F+ X/ W" \% e2 P雖然發現同好, 但當然唔出聲...
8 s1 o# u! y9 [3 D5 i% a
; p% u9 p4 P% w# {- ?

* G# k2 x& f/ N7 G2 L( e' P會唔會係佢地啲女朋友留低的?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-3-12 15:40 發表   + W3 `2 B0 o* U2 }4 @8 w9 W' e

5 |) o2 e7 r3 \3 ]
3 F+ L" S" D0 P# W3 d
% \& I  v$ M, ]會唔會係佢地啲女朋友留低的?
# n. }4 Q' X% x! M, @6 @+ v+ E

1 |+ {3 e8 O& u) w9 i4 x/ }8 `我個舊flat mate 當時冇女友.....
. w3 v- P; i) U) O+ B# e* N係街見到靚女著絲襪, 傾開條女對腳正, 又著住絲襪.....條友仔仲興奮過我......1 T; @! Z* E! z% n0 f0 @( U9 `3 q
所以我知道佢都係絲襪男.

我都曾經在一次聚會中, 遇過幾位姊妹, 佢地係我當時做既學校既校友...-.-"

邊到讀U先?我在日本讀書時都着絲襪LA。冬天時得0度。內褲都是女装架。

心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 03:07 發表   
! S7 D3 l" @- R6 r8 S+ D心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
2 G! @8 r7 v. K
你又知...?

不是小R嗎? @@

咁者係你平時人面廣者,而且見到識既未必壞事喎~話唔定會有好多唔同既話題呢...

最近訪問的版塊