嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 前禁食或少食嘢

CD 前禁食或少食嘢

當你哋知道可以長時間 CD 前, 會唔會禁食或少食, 3 B! U) C  G. x/ v( c6 s( X) n$ E

9 ~$ N  o, ~; I* I* {+ k我就多數星期六晚, 屋企無人, 星期六下午就食好少嘢,
; l8 a; F2 M$ t0 q4 Z  H1 c% Q3 E% F! \/ G) a
等肚腩收番晒, 著得落啲貼身衫, 我7,8小時唔食嘢, 肚腩同腰差 3 吋有多 0 y. u! N. l* d5 c

0 O+ c. A0 ^7 A我知啲 model 好多係咁, 唔係條腰邊有咁靚, 啲 body builder 比賽 就拾幾廿個鐘唔飲水
+ s+ @' U" J# f. V
0 C" P' F" L# k: d. T! t* X' Z如果要影露身材嘅相, 就一至兩天唔著底褲, 避免見到啲橡根痕
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你小心餓暈啊!
4 L0 g& f0 W' T) I) X5 `$ d* k0 o你幾多腰呢?

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:20 發表   
0 Y- [8 h: w0 b7 l( Z1 T- O 你小心餓暈啊!7 r; w! s; A$ @# R# O: t! S
你幾多腰呢?
" y% m6 l4 T! [- A+ w3 H8 h8 O$ |  J6 n6 Q' f
有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質. 8 a* O+ h% o$ S, x. h& L

3 n9 O# P. j! e7 }) R3 J8 f9 k其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 , x! f9 t8 c1 J+ M2 x
$ d9 ]7 k- Y4 Y& A, d- X
年多前, 我腰圍試過 35 有多, 現在 32 到; z0 R" A$ `- y/ f% Y/ O
* Q1 d5 a4 s1 |- `7 H7 S# [4 u

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:30 發表   . o5 ~; N: t7 R) e/ _7 @

) v" R. S* @0 T0 b) {4 ^
6 ^; |% d8 _& R/ x! g- I9 k5 B- n有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
  X. l) s* w9 R6 H3 b1 A" L: a% d- [, R, N" Q
其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 ...
. E( Y# e* Z" q* _- }! v2 o' R* T& a

' [, G9 |: S, P/ O1 U7 N9 A晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
* h4 u7 h+ c% d; }; N4 B/ T32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐6 R3 s/ T# G- ^" }! w! H! w
我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:43 發表   / `+ S( R6 R- x3 L* X4 n
, ~! O) ]$ w# ^( S# _
8 l2 b  R1 M6 j$ d& ]2 |
晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
5 J7 T) H9 K/ n7 f* T$ l- n- s32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐+ s4 V# |6 O/ N3 q- g- c
我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....肥
" O# v0 n. ^/ X$ `4 o, W2 l- w

- N; |, v, G7 {, @26-7 , 我廿歲時都試過

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:46 發表   , ]: N( T" @- V5 {

2 \. m2 t! k" X8 Z; {: _$ D: Q
8 A. ~! p) L9 {26-7 , 我廿歲時都試過
  Y+ t$ z& f5 ]: C! ?& |, o 太瘦喇,男仔!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   ! j0 H' W& A) r8 @; j
3 M: M% @1 _8 n7 i/ [" D
太瘦喇,男仔!
: j4 @. A3 y# [$ V) r! j, Q

4 N9 K# c' O6 Q0 o拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.

修腰是好,但小心暈倒哦.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   2 D" T& T* O# e: w- S2 u6 Y: [9 q
: D1 ^* c8 w$ v1 U0 h: M5 C' \+ `
太瘦喇,男仔!
$ u) d: ^1 h9 r  p8 S5 @# H8 {
我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-13 17:20 發表   + ^7 V( g/ ~7 G8 P* X6 s

% F: ^) c1 T/ s$ d' P我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!
/ g5 i  \6 ~! r% u; G 你......仲瘦過我?
+ w: J) r) v$ k! t3 Y$ ] 媽咪呀!我要減肥呀!!!!
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:58 發表   7 U6 c/ i4 Z/ a: t0 N* j! n8 y# @
7 O+ k# K7 K& N( S" `

6 D1 m0 i- i# F+ ?拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.
+ h/ P6 b) e8 I8 K* ?果邊d奶真係好平 : w. B; t0 V/ o* V/ Z; H" f
係呢,你去邊度讀書架?

甘都要看磅數ge.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

我腰圍30...都覺得肥.....幾時可以減返28腰

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-13 18:14 發表   
7 h- L' s# c# a+ m' J甘都要看磅數ge.....
- X; y6 Y6 k# S- C7 u115-118 就黎120

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:45 發表   , v8 |* I6 f' ?* |5 t

5 I/ @5 q- m1 i; y% B; m果邊d奶真係好平
( V& e4 o( N5 F係呢,你去邊度讀書架?
& Q6 P% J. B0 `; [, }
, q, W  L8 D& s9 `! a) N
澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 21:41 發表   
$ ]) P/ L, r. N. n/ ~) Y
* X) [$ q& W1 G, o4 [, z: d# G  t4 S! L5 @9 N) S/ g
澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....
+ o& K: \- z' W$ Z' l$ F4 a9 O
飲得太多唔好架,雖然有益姐!我就每日飲一杯

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:42 發表   3 E. W( N5 k4 u0 M/ Y& W8 @: F1 U
* W0 E. x' B9 O8 B! m3 w7 p# k
你......仲瘦過我?
- l. f. c4 \, l$ v. A! [( ? 媽咪呀!我要減肥呀!!!!
/ m6 J! @5 a/ v4 s8 r+ z. N5 C% W6 ^
我就28, d 同事成日話我瘦  c% }' R. t9 W  y
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦% l, H/ _$ P6 W3 Q9 `/ w
但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥  B1 S$ V" d7 U- j
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
アンジェラ

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 21:55 發表   9 k5 l1 j8 [9 B: U" G8 d) D2 b7 B

$ `, z) Z* w7 a9 [4 k
: e  @$ W" U, A0 V0 P$ K% d我就28, d 同事成日話我瘦6 k9 E0 v9 l- t, P& R
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦
$ s+ |1 ~% g: q# u0 b+ }& i* {9 g但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥2 e6 E$ `0 d, t
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
! ^1 M- j  z& `9 W 肥死我了..... 不過我睇落都唔係肥既,可能我高啦
. o2 e( N2 ?( f+ u 係啊,我係女仔黎

如果可能的話,我都會cd之前食少d野同埋唔會食完野即刻cd, 但係就會特登禁食, 其實瘦同肥除左條腰幾多吋之外, 仲要睇埋成個人既比例, 上圍同下圍既呎吋都影響望落去瘦同肥既感覺, 同埋著衫都可以就番, 仲有唔單止要瘦, d肉要firm,要做下運動, 唔好刻意強求女性咁幼既腰, 畢竟平日都係男裝打扮, 太瘦唔好睇,

31-32男仔差唔多啦! 我地只係為個人喜好之嘛! 又唔係專業Model呢! CD左唔覺已經算係成功ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊