嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請入 !! 招好心人!!

請入 !! 招好心人!!

好啦~在2000fun pm我的人~ 叫我幫手~ : G- w' l$ m+ t8 Q: q% V
佢怕給人起底!!
% h" ?  i+ J! }6 O4 N招好心人 !! 7 R+ X" M" `; i4 B! R

* E( a5 f: z) T可以借衣服 +鞋 !! + 化妝品 !!
# h# B1 M; r; U- R; D; O7 K5 _' ~
) C* F9 `2 N# l+ j同可以教佢一些 如何化妝 !!
( u& V/ C6 ?4 E1 d( a* I2 A% K. g
$ J9 b# m/ c5 U! w吾知有沒有好心人可以幫佢呢!!, d% o; J# |9 `0 J

' Q. Z0 |8 I& |3 U' o- Y, F8 q& a[主要問題]
" B" f6 c7 ~) J- @' x! S. _+ S5 c% @& S7 B$ w
1:佢話自己沒有金錢可以買到衣服 +化妝品 !! 介於 1個月 0用不超過 50元!!
# f% j3 a9 S1 |" G' y9 K$ J7 \+ B2:想做一名偽娘 !! 系超想個隻-3-"
0 w' q" Y, K1 t~~4 E( O6 H( z0 M
吾知咁多姐姐!! 可吾可以做過好心..借下衣服 +化妝品 教下佢如何做一名女生呢!!4 g* Q# w/ e8 |' J. B& Z
我想幫手!!旦我人不在 hk ~~3 M- W9 I5 ?) U" e1 e# i+ [
有的請pw我 -3-"
- S* E" S0 e! I9 N$ x2 {7 Z, x* Y& u' l! b& p0 J% {8 q( a3 z5 M6 A

; z4 g7 [# x6 p3 [1 v[ 本帖最後由 偽娘 於 2010-3-21 14:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
零用一個用不超過50?
0 h; c% {% N. ]- a# P; {7 p2 H咁佢食乜

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 14:43 發表   1 h6 s1 f6 b' c8 {) I8 ~
零用一個用不超過50?' c( x: ~) X) H9 E+ T8 ?, B
咁佢食乜
6 W) s* M7 s4 U/ j; t1 g& ^! j) O
我都想知 6 O9 s& f$ Q) O5 O) L4 m
佢話午餐返home !!食 !!; V$ |; Q% k6 G# n" {

9 ^% t: F6 N' n  \' }旦-_- 0食呢-.-"

佢本身似唔似女仔先, 似嘅話, 簡簡單單嘅衫就好靚啦, 留長少少頭髮, 可以唔洗搞咁多嘢,
8 a/ z, ?% q2 s% @& Q( i8 n" O: |! W' L9 T# ?
如果戀物, 好似我呢啲, 錢就緊要

吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50...
. v, w2 j, D6 X" }! W佢咩身形先?$ Y* r1 T) ]8 J+ h
我有條裙唔要,可以好平比佢!

如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 17:16 發表   
$ M2 l1 |, n" X9 P吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50...
+ ~) z* n6 v5 a5 E3 c" {9 m$ n佢咩身形先?' W( M& O9 P- \) y
我有條裙唔要,可以好平比佢!
" x; X' t. P0 d* D; z
人地得50蚊零用咋..
- p- n( [7 [, R* K係就送比人啦-3-

小的無能無力.....: V1 h  x6 e( F0 ]! k5 _
1 n8 N( n/ f; n5 t# l
願有心人出現...阿門

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 17:42 發表   
" s1 x4 Y: K6 g
* r* ?& \) c  g9 B/ W* U人地得50蚊零用咋..) t5 s' b7 q- H+ D0 P! B
係就送比人啦-3-
) v# ~7 @% L8 j咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!
, t+ \8 \& y# X7 W+ ?, K/ u我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!
# W+ v, C+ R$ P% N叫佢如果有興趣pm我啦!

-                                                                        0用不超過 50元"6 m) f6 a% h3 b" J
-                                                                  小朋友泥架=V=???

有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~
  S, I- K8 o: J' K- ~* O0 Q這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,
, z1 W( l# V+ y/ @9 F# h8 D心理方面都好重要, 最緊要有愛~~: K+ i( s2 Y0 k  l; ^' z2 n; T4 c
其實會唔會有特定的喜好呢~~?
0 T& q9 {& J3 @% L& k: t" ueg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 19:16 發表   
6 n  i( D# j: U& `" Y( I* v. ~% `2 r6 q
咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!# e7 L& \  ?9 i; j1 Y" F
我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!
! g2 \  Y! m$ m6 @叫佢如果有興趣pm我啦!
; B0 K$ g$ q: r) q; E6 Q
( s- B. ~) L5 A( Z7 A/ L# v9 Z
找他@.@"
) g. l3 ], ?# u8 b" ^6 ]. wadd msn : [email protected]

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-3-21 20:09 發表   
" y3 b: H; b. I& \3 c5 V& I2 E-                                                                        0用不超過 50元"
4 I, ^2 h- ?0 L1 T" Y3 Q+ N$ c1 F-                                                                  小朋友泥架=V=???
$ l4 P. C* t% u& i/ W7 o: C. E8 ^, P$ e9 R" u# e- q
幫回的=.="
- s1 l. e! h% H3 p% n佢中五學生

引用:
原帖由 Shurato 於 2010-3-21 20:53 發表   " X, S; V$ y5 u
有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~  \7 n. @: k0 S- ?; o" i
這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,; y: n, `" z5 {$ \7 j; h- A2 y& f
心理方面都好重要, 最緊要有愛~~
: v; W5 s: i. U8 x/ K6 L其實會唔會有特定的喜好呢~~?
1 B6 B  m; C% Q: ]' \eg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......
$ N( O& K( p% a0 N! P6 C$ v3 k0 O

I5 `  V2 h8 B; z- x幫佢 回 ...- m+ ~' p4 I* u5 L3 e, D$ ^

7 d; ]' f6 F& s  V無特別喜好

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-3-21 17:34 發表   9 z' ~& Q4 v: Z! e( `
如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]
. G7 r2 |2 Y' A# u

- @( y9 B: ?% s7 U6 b, y6 T% F賣幫佢回答!!8 j+ s$ |6 v! Q& Q, J& I

8 v) j7 T% L$ p$ v; s7 s好牙~唔該

多 d 上黎呢度留言發帖
: U) ]3 D* b' V$ i7 O5 ~- T賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表     `! L, e3 ]( t8 E2 u8 l  M5 N
多 d 上黎呢度留言發帖6 _) [6 a0 p6 C. w+ C0 l* C
賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
8 m8 r0 M8 L# T* c1 w咁好...係咪真嫁!!!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 22:41 發表   
4 \2 G6 C1 l- W4 `$ E- f: S/ X: B$ b. _
咁好...係咪真嫁!!!
2 b; ^9 j7 j: n7 h7 B7 H
9 x7 b. G$ r6 V  D
當然啦, 壇主唔會呃你, 遲 d 你就知架喇, 暫時都仲係一個迷, 吊下大家癮先
# G: l: a2 ?7 V' ]# n你賺定多 d 金錢就包冇蝕底

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表   
% r- Y& |1 f8 _9 G; j多 d 上黎呢度留言發帖3 }, t' r. Z# U' B3 [
賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
! K  K. j2 Y  c, v) r5 d1 C
  T  r: Q2 i$ p- F* d4 D  V係咪 戀の服飾店 , 其實可唔可以整到有得 不選性別 而玩到

真係咁超想就去搵錢啦= =仲咁多口水