嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我對穿絲襪的看法

我對穿絲襪的看法

我個人因為日日都著襪褲, 買絲襪的價錢不會太貴(約20-30元), 只要質地好, 平平地就ok了...
& G- x' |' f9 w; x  \因為爛左都幾肉赤,但是有時想試日本牌子也難, 因為我179cm高.
0 I5 X" I8 K0 p- C3 G6 |以上是我小小的看法....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都係差吾多179到,,
  |$ p! Z( k8 I好多絲襪都岩著- -

=.= 哈哈, 我都係呀.... 日本牌子通常唔0岩著....

我雖然中意著絲襪, 但可惜無乜機會洗, 所以唔係成日著; 好彩我只係高170cm, 日本牌子多數著到, 但好多我都唔捨得拆黎著
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

我中意著絲襪,尤其是有顏色或者花紋個啲,但我多數只係著係入便出街!好多時想著出面出街!

我175cm買絲襪要180cm果d先著到,平平地2X蚊對OK㗎啦,男人始終$ n% H# G; f/ Q# y% ]. J
皮膚”鞋”,容易走絲或爛

引用:
原帖由 hklowhk 於 30-4-2008 12:44 發表 1 Y: |& S2 l# U" ~7 _0 A
我都係差吾多179到,,
. ]  ?9 X# u' |5 Z$ `& }) r' d% u$ f好多絲襪都岩著- -
0 d! c6 {4 q/ }1 E& f2 \* B4 ^, k' w2 F. i. ?
guze 你都著到??

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 30-4-2008 12:48 發表
3 \+ \8 N! c. m/ S0 m; ^1 h=.= 哈哈, 我都係呀.... 日本牌子通常唔0岩著....
$ P+ f! k! I: o9 A. u  h
5 _' P* e9 s5 `係呀, 最多只係到165-170...

引用:
原帖由 noel 於 30-4-2008 13:33 發表
- S/ p( Z* {8 \* G1 E我雖然中意著絲襪, 但可惜無乜機會洗, 所以唔係成日著; 好彩我只係高170cm, 日本牌子多數著到, 但好多我都唔捨得拆黎著
3 {: Q' D$ I; Y# A, \) _# J, P! ]) q) G. ]$ w$ e. j9 `
羡慕死人...有你又唔著...$ R  `0 E) S/ b; \& q" k
我著唔到...

引用:
原帖由 kdkid 於 30-4-2008 14:06 發表
8 Z4 X' A6 ^% |我175cm買絲襪要180cm果d先著到,平平地2X蚊對OK㗎啦,男人始終
) y9 O) v2 }4 E4 [* f# f  V8 Z皮膚”鞋”,容易走絲或爛
5 A0 }) i# {, V4 J
- n! [1 k& b  p5 b/ _
睇你點睇o者...著左就好滑好舒服, 所以我都不會入太貴的貨...

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-30 14:14 發表 / B5 u" @3 a* Z7 P

7 ]# r, @6 J3 g& @' W
: f! `7 C  i0 t睇你點睇o者...著左就好滑好舒服, 所以我都不會入太貴的貨...
7 _2 y2 P/ M' v9 i1 k
要著得舒服...

其實懂得保養絲襪很重要

引用:
原帖由 shum001 於 2008-4-30 18:12 發表 % D5 E, Q' E0 v7 r0 ^
其實懂得保養絲襪很重要
9 y$ N3 r! E$ Z1 f7 C. E- V& \% m
對!+ {/ @4 U% z6 V7 G! |1 D  E
所以我開始著絲襪之後,人都溫柔左!

為什麼一定要穿日本品牌呢?
# B, v: _  |( P& Q: @5 J其實還有很多選擇的.

我一d著絲感想~

我買日本牌子ok因身高都係167cm倒,但亦嘟好多吾捨得拆
' F* U) \; j; o/ F" O但穿上之後真係好似自覺女左,..只係自作自受 : ]  w0 r6 W& ~) w. V! y
乾燥天氣先搽潤膚會好好多架~/ Q8 u5 @- j7 R/ N9 i, i2 \
其實我對著絲襪都有d感想,不另開topic,係度講下,
! D; D8 b$ G* r; y+ ]就係以前淨係見自己著啦,諗起有其他男仔著就覺得核凸,但上網見得多之後,
4 e: j+ L( z* U: B/ u竟然有d睇到有反應 ..戀襪係米會發掘左自己隱藏左既一面或邪念出黎呢??
; T* {( ~8 L- k' l5 c6 }4 _係吾會反感著得好睇既男仔喎?..還是戀物既人都會係咁?

引用:
原帖由 心絲絲 於 3-5-2008 01:40 發表 ! s9 I: \; e2 [5 I9 _
我買日本牌子ok因身高都係167cm倒,但亦嘟好多吾捨得拆
7 C' h* [" U& F  _8 Q; d  d) \# U但穿上之後真係好似自覺女左,..只係自作自受 3 X$ u+ X# Z! t  A6 o2 F
乾燥天氣先搽潤膚會好好多架~
$ `( Q/ {! R! R8 L" K其實我對著絲襪都有d感想,不另開topic,係度講下,
/ @2 P' N/ m- i1 ~( f就係以前淨 ...
; U$ \. V# M7 ]$ L6 l, c: h; o# e0 v- f  }3 e& u
topic 我都不知叫咩名...我會想想
  L0 Z6 k2 D" L" h8 |不過, 會不會出現有女性想法既問題, 我想是很主觀既.
5 u: Q$ R. A+ u' B我只當它是享受和有醫療作用吧...

我181也可以為什麼你就不能= =?

其實一對絲襪可以著好多次,點解唔要求質數高D

其實吾駛咁貴,因為真係容易爛,但請問你地喺邊度買靚絲襪?