嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

王袓藍就好啦!!!

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-3-28 23:38 發表   
( O. G7 f! n5 S4 \  G只能夠同你地講,真人同上鏡係有分別
3 }+ p  t3 ?" Q" _' H" \: C9 o1 @當然我唔係話個個分別都好大/ o/ Z2 ?& b$ Q2 ^' n
只不過係唔好將事情想像到咁完美丫唔該
# M. F$ [* Y: x( l+ M
# v+ {; U" F, l
咪係, 隔住鏡頭, 局限幾個角度, 好多嘢睇唔到.& K. c% F+ c8 O0 o- u# _, _1 n1 g) Y
/ }0 ?& _3 g( B" o* ?) b: M" R
而且呢啲屬於反串, 藝人戲子們搞咗一千幾佰年啦, 無乜值得大驚少怪
3 G: Y- [8 V) ]梅蘭芳就係表表者喇, 值頭係藝術家.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-27 14:57 發表   
$ H" _/ o0 q' A/ x% K4 l/ M; `+ Q" |. m% S  T

+ |, q- `3 W! w& |* p! Q* o' b咪係, 隔住鏡頭, 局限幾個角度, 好多嘢睇唔到.' _  Y2 g3 q- ~0 M% H$ q9 Y
# `" m  q7 N) v
而且呢啲屬於反串, 藝人戲子們搞咗一千幾佰年啦, 無乜值得大驚少怪+ Y3 @+ D( i  L8 _- G5 l
梅蘭芳就係表表者喇, 值頭係藝術家.
4 I8 Z2 w' ?4 T, O4 V係大家已經將事件複雜化同完美化

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-5-27 15:06 發表   , H3 |0 G1 Y( A3 m- c# }  i
( N; G0 E' b0 o6 K6 R) v
係大家已經將事件複雜化同完美化
- T5 x0 O3 E# X; d! r! j
好多時都有D POST係咁架啦
3 L$ a1 G) d* X只怪大家鐘意/想著女裝鐘意到走火入魔

王祖藍呢d只係drag queen
3 e. I4 Q4 V4 Z% ?' ]0 e! C* \; t為左娛樂/玩野先著女裝
+ K/ N, o8 y. E# L仲專登誇張= =
3 X8 }2 A/ A, Y2 U" n) f! V1 x, s1 @香港人始終都係覺得CD / TG只係變態
$ g- @2 m" C' [, M9 {% C+ O/ f況且香港對「性別認同障礙」認識唔深& A9 j: X# M1 E7 G$ [
將佢同精神病混為一談

引用:
原帖由 humenfemme 於 2010-5-29 14:55 發表   1 h! q7 ^3 V+ x. |. M2 }4 h  `
王祖藍呢d只係drag queen
9 q9 g, |0 r! R' }* X為左娛樂/玩野先著女裝8 f4 g) Z0 _; }5 O; S
仲專登誇張= =# Z& ~+ ?0 G. r0 y8 M) w
香港人始終都係覺得CD / TG只係變態  W! a6 e  e7 E6 O1 p
況且香港對「性別認同障礙」認識唔深7 }# Z' j3 W# n
將佢同精神病混為一談
4 }8 T3 x! `: B
認同 !!' ^: x9 o: G! k3 y" S$ W" r" v; P
香港就係呢d情況~
想從COSPLAY入門 CD 的 CD  =D
新手--->我 ,多多指教~

諗下好喇
3 e+ k" D, p7 b& X後果可能好嚴重8 |/ t2 }) f- ?) E
係屋企CD咪好囉

佢扮得好似女仔我都覺

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-13 09:49 發表   7 ]' `. s( F! Z& q& g2 \% w# ^
& n5 l2 h' V& k% C- s+ X
似咩- -9 C- v/ e1 ]9 `  p$ z$ t
我估其實佢真係一個cd黎
# n5 M  q% ]" X
咁又未必!

可惜佢唔扮埋女聲,如果唔係就完美啦!

引用:
原帖由 MICHE 於 2010-6-20 08:42 發表   / N' G, {- e, H' g# A+ g1 j% K
可惜佢唔扮埋女聲,如果唔係就完美啦!
3 `) e" c# H  u' L3 G! Z6 Z: G# n1 }; R
佢把女聲都幾好嫁!

maybe you can try as well.

佢本身個身型都似女仔啦,所以真係好容易扮得似女仔~

王袓藍....好得~
0 `; x4 p8 d/ `好like 佢~

ugly

ugly!!!!!!!!!

引用:
原帖由 suck100 於 2010-7-1 19:16 發表   
" W! L; r$ y* A( r# P3 `王袓藍....好得~
: }( C: a" R& ^) ]$ m好like 佢~
. P- t# |* D+ D  z0 _, U

1 }' x/ i7 l1 F  n我都好中意佢! 有時諗如果我係佢就好啦!

王祖藍大把軍師, 唔掂都唔可能啦...

超羨慕佢可以咁正

王祖藍都好靓女

回復 24# humenfemme 的帖子

王生cd出鏡的確有助人認識cd.
. |3 B; h  D: V但係佢係套戲d行為語言動作都係醜化緊cd,好似cd係為左討人(恥)笑,) \% y9 i) y, c3 S+ M
hate佢....

王祖藍好正0羊! Miki你贏佢9條街啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!