嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又買左三對新鞋

又買左三對新鞋

幾難得見到有蝴蝶結絲帶既大碼鞋,即買買左黑色同粉紅色,但係而家又諗返白色靚d
, g6 N  i9 B+ ]; X紅色果對係為左cos火野麗買既% Z9 r1 v! C& A2 ?0 b- P1 W2 \$ e3 I
本身都有一對紅色,不過嫌佢唔夠細跟唔夠似
0 O/ r6 Y. t: g% D/ H; e4 ]2 d, X6 Y4 p. @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# 心儀 的帖子

嘩!!心儀,妳又大出血呀,今次又買左幾$$呀,紅色果對幾靚啊

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-5 10:36 發表   
1 q" R/ j, q# a% L$ s3 [% X嘩!!心儀,妳又大出血呀,今次又買左幾$$呀,紅色果對幾靚啊
/ R( ]% L2 t4 U/ X! g2 b# G
大陸貨仔好平姐~

回復 1# 心儀 的帖子

妳好, 妳的鞋子都幾靚呀

對黑色好可愛呀,我想問對鞋幾大啊?

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-4-5 11:26 發表   
$ u/ E8 t% g# q8 X5 ?對黑色好可愛呀,我想問對鞋幾大啊?
! ?$ J5 q1 Z" [  Q
42碼∼% e& f$ E% u/ Z! }
你有興趣嗎∼我可以代買5 B* s2 n, L  J" B& a
最大可以去到45碼

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-5 11:48 發表   
) w8 I7 v0 e) N7 ~& ?) Z- ^. `  ]" c) [
42碼∼
$ z3 Q  s" m/ _7 I$ q: p你有興趣嗎∼我可以代買
& _% y8 n. m* q# s2 a5 ]6 p& n: M% O$ R7 }最大可以去到45碼
9 C$ @) ]" A7 ~) C/ G1 e% X係大陸買的?

how much is it???

個頭箍嚟㗎

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-5 13:08 發表   : l. V" S7 v7 y4 d7 c8 v& }
個頭箍嚟㗎
' ~+ G" ~7 _% t( }$ p4 w

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-5 13:13 發表   9 D3 O. ~9 y( S- \9 ^4 x

! }' N" z* q+ g8 y" m4 u
+ N  z) X! x9 {9 ]8 g$ I( r
9 I, c; [+ B5 @. z9 [$ S北川景子嚟㗎喎
! [5 b+ F/ i0 _4 z* N

好可愛的鞋款喔

聽聞北川景子而家做戲唔錯, q- V5 L2 A1 b7 o
但係美少女戰士佢處女作做得勁唔自然

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-5 11:48 發表   
- @" v2 D2 r+ {/ N' a7 X
" G/ g, L! p6 E. R* Z; p42碼∼, s. X# Z& e! t
你有興趣嗎∼我可以代買: @4 e) n# E. f1 l, U/ j1 b
最大可以去到45碼
: m& s1 I, C- h4 c
我有興趣對呢類 純色漆皮 唔駛咁多花款既高跟鞋特別鍾意
# i, s2 O8 H5 X# U1 A! ^  c# z可惜我對腳都幾大 要45碼先得
, h$ Z& V% U  x咁價錢幾多左右0 Q6 g3 n( D4 I  {  N! k
仲有期待 你既火野麗裝扮
8 ?# d% G5 O) C- {7 S2 h. v/ R9 k

老友
' G" I( b  `4 |, g. d. d+ V, I# _7 q! [可否post張蝴蝶結絲帶既鞋底& ?, |7 C: g; z) _
我想睇下係高踭定係船底鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-6 11:34 發表   4 {0 f9 F) t, v1 Z* R, O
老友
# ?# J0 {8 `) [" ~( J/ n9 j! t% d$ z# o可否post張蝴蝶結絲帶既鞋底
# }6 ~, h2 ~2 u! }4 h我想睇下係高踭定係船底鞋
0 p. V4 y+ U9 }有踭不過係矮踭
) h5 T$ y, a* K" O# B: k7 w一吋左右

我一對紅色鞋都無呀! 襯衫好困難呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

cosplay 不錯, 而且大陸鞋那麼便宜...

很漂亮的高跟! 婷婷鐘意紅、黑色o個兩......唔知有冇38呢......?

3pairs all pretty

最近訪問的版塊