嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢 5 K) S1 \+ z& l
想收集多d意見∼ : W8 T& ~1 P+ F1 J6 P+ C
如果回應有點數可以加喔∼
' G5 z3 c* N5 L" U不過不要灌水∼否則
1 R0 d. }4 x/ r" f1 B* ~/ X2 ?( @
, x. t8 }/ i4 ^. x: W% V* e: w9 w5 E因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要
9 s% v, ~2 V3 o# g. M但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津
, ?5 W/ |1 E* p* e! e想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人
9 F" L& t7 \; f& j) \唔通大家鐘意原味系列
8 h6 ^/ g8 y, u, Y4 f! l& T咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先3 G$ G% j$ p* x; @
或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝) _. r" |  c% x3 ]

5 z( ^' c: F6 d* Z! S# _[ 本帖最後由 心儀 於 2010-4-14 12:31 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   1 [. r6 m0 l; f  ^
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
) _* O: r" D% Y, l) l4 |, _
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
5 A4 y9 n+ f; B, a0 r) D) r% Z8 p但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件% s( }$ S, j6 x4 n
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d  l  Z1 W9 p+ k5 \! _
我都賣得幾好
9 e. a' P0 {9 T我咪就係係呢一方面去幫大家囉~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   
) t. @) \: k/ ]/ W8 r: r
/ N' [2 N2 q  z8 x0 o放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
" ^4 [5 _0 a7 j6 j  ^9 {+ t但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件2 L5 {* k* S! o# ?1 ?
另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d9 s$ f8 X9 c% @4 R8 C
我都賣得幾好
8 S" v0 ^6 d. |* o9 d我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
; G: t. G9 ?: n3 f$ u咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.
* t/ a0 G1 v7 L
( r2 D  C2 [- f' M* m我估 size 方面, 要描述得好清楚, 1 Q8 r1 `2 G2 F- q& Q6 |
真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.
# V( I2 z# d+ E) a0 K亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂8 d% P7 k, o: _4 k2 T0 T/ s
6 S: o: m7 W2 |. B4 H  k( C
款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要.# I0 J  G0 h9 X  R1 A4 X, Q
花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.
  g- b# |5 _- n: [+ c5 v1 k, F9 O' r* G8 b  }% C
出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
9 R, J- X) W, r+ k. ?% N6 g所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買) f0 l  h# b+ p

可否同我買呢個
' K- S# d5 ^( Zhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
% M, D- l& F) S6 [2 w或者
! ]$ Q# V1 a; F. ~/ Thttp://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
; @1 _: z( y. A# B) z! z要白色, thx. }# ]1 t4 \0 S$ Z6 V: L
! [6 m$ t" p2 g5 t1 e# a7 y" g" v

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   
4 Z8 D' T- n, Q8 Z$ W0 }) r其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.. d6 \5 n, f7 n2 F7 w
所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
: E3 }) D  G+ D唔怕啦~
9 c* z* e* `- ?6 c3 f0 ~! r買完咪一齊返屋企cd lor~ ) t( j4 _1 v7 C7 @% S! e
得閒一齊玩

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   
- I1 @+ ~( `2 Q0 p- H可否同我買呢個
% W0 l6 X! C9 D: Z9 W6 ehttp://item.taobao.com/item.htm?id=31953258551 l  k! H1 ]- v: u1 _
或者
% c% ?& y  H% @1 I5 rhttp://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
! U! @. f. v6 }要白色, thx
" k! f- V" Z6 c0 Y- }; t
已回PM

請復pm   

心儀有無馬甲可以訂呀?

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   8 ^9 |  {* k7 v2 M2 j
心儀有無馬甲可以訂呀?
3 [  y, U& [' b
有既歌德式果D; w9 F, \+ @" l0 ^6 W
不過價錢唔平( I( ~. X5 J3 m$ Y. p
要成接近$300一件
& B0 J9 x- S3 u5 q7 I8 C不過好靚就真