嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

***新增Locker交收***

***新增Locker交收***

還記得以前,比而家仲細膽,買野都唔敢同人直接交收,就會入數比個賣家,叫人放入d商場既Locker度,然後賣家就會SMS Locker個密碼比我,然後自己就去拎。
為左方便大家,心儀會在買賣中提供此功能,但收費會較貴喔(Locker錢,我既車錢等等),而時間地點亦要就我(因為我本身自己都要返工),若果真的有需要,詳情請PM與我聯絡。

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哇, 好似做戲咁喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-19 20:00 發表   
哇, 好似做戲咁喎
以前我真係咁同人交收架
係會特別貴d,入locker都要30蚊
不過唔敢露面就無辦法啦

我記得好似APM 個個唔洗錢!!

引用:
原帖由 jackylai 於 2010-4-21 19:38 發表   
我記得好似APM 個個唔洗錢!!
Locker 唔洗錢咁好?
以前又一城果d都要30蚊

好像拍戲甘既橋段.

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-22 12:13 發表   

Locker 唔洗錢咁好?
以前又一城果d都要30蚊
我唔知洗唔洗錢
不過
好似係9/F  總知係書局出面!!

Locker 交收都是一個好方法,
個人覺得見面同Locker 交收兩個方法都唔錯..

而家邊度有Locker 呀?又一城好似冇左好耐.....

有時D野重,Locker 交收會平D,又可即日Law

apm有Locker ar

去d有更衣室既公園或運動場咪有果d 入$5, 開左拎返既免費Locker 囉

舊資料
收費儲物櫃位置:
上環港澳碼頭

在下現接受之運送地點:
觀塘創紀之城五期apm B2 & 6/F
沙田新城市廣場一期南冀四樓近M&S,三期地下近反斗城
九龍塘又一城(X2)
請先成功預約後付款,每次正價@$100,優惠@$60

CWB時代廣場唔記得幾樓都有
如果大家有時間可以自己搵下
都係唔洗錢既
(不過唔可以放過夜,過左夜好似要比200蚊拎返,最晏10PM就要拎)

Locker Room in 3/F 三樓設有儲物室
http://www.timessquare.com.hk/ch/module/services/

中環愉景灣渡輪碼頭都有locker啊!

回復 1# 心儀 的帖子

你仲有咩賣?