嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

Feeling good

婚紗質感超好, 係麻煩啲

我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   + ~3 O% i6 s! _
& s2 A' ]1 Z' S) B0 Y% _% m# `

3 P0 j( m1 G' X9 Z* \1 }+ D; Y( [' J! a: |( \  S  m
禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:03 發表   
; ?1 k5 D! b' {: t% `! ^# S" k- f3 }+ F0 w3 T
+ x+ `3 m3 H* ]) Y' I4 r3 k2 Q
" U9 A8 c2 r# u5 P
禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......
5 Q1 N+ I1 ~2 B0 }& d: C, A& o
你有無婚紗先?我可以同你互摸呀!

沒有試過,不過也不太敢嘗試,6 n  O0 ~! p0 r
怕把婚紗給弄髒弄壞掉,賠不起,   d2 Q8 ?, A9 _8 `0 y
加上婚紗對女孩來講是神聖的,
% A1 G6 d) a! R- T- e4 M大部分的女孩一輩子就這麼一次。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   & [5 T* I! s0 J: M/ [' F3 r5 s
% |1 }$ n, D. `* m1 V; k% T+ W& T9 e8 _
" z/ A2 t- i- t' i9 I! V+ |
我一著件婚紗上身就好high, 同你一樣好想俾人摸俾人攪

成套婚紗型內衣就著過既- d5 y7 D" C: C" p' n) u5 r
著住做就未試過

成條燈籠裙唔麻煩咩?

最鍾意抹胸型婚紗

我平時睇外國d網,d TS會著住件婚紗吉男人,好正!

嘩!好大件好難收藏wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

好有想像的空間 純潔的白紗 加上...激情的性愛

婚紗唔會好貴咩

引用:
原帖由 Nforest 於 12-4-2014 12:55 發表   
. Y# @- z( W2 T3 g4 Y; L; B" n婚紗唔會好貴咩
1 ?( m  _: Y: A! L
4 |, ~( I$ A' ^1 p, ]& P4 a+ r拍賣上面,四五百已經有
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

用婚紗自慰真的很爽😅
0 _1 [, T, v( j# a尤其內層是光滑的緞面材質( M* M7 m5 _6 o, W& e2 B  S- J
真的爽到無話可說
- {) W* ^% G5 O9 r有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上

引用:
原帖由 game5687051 於 2021-2-4 18:52 發表   
; V0 ~3 j/ O5 P用婚紗自慰真的很爽😅% `$ S0 d6 A1 W9 J" \4 [3 j0 {* m
尤其內層是光滑的緞面材質
! U( y* F0 J; w- r/ t$ f真的爽到無話可說
* g2 I4 N6 `5 A+ y( G6 d; W有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上
. Z) q2 \8 N1 m7 V+ ]/ C# N8 E3 J; ^

! B  F. v% v2 [8 \我未曾穿上, 好想穿上拍相片