嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買賣黑名單

老帖

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 angela_fung 於 2016-11-10 23:12 發表   
6年前老帖都有人回
話明黑名單梗系要更新ga la

引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-10 23:28 發表   
老帖
黑名單有得吳更新ga meh

先收定金,免得自己被坑。。。

引用:
原帖由 nhll1210 於 2016-11-27 14:37 發表   
先收定金,免得自己被坑。。。
我已經寫明先入錢後交收個垃圾老豆黃小妹重問我可吳可以面交跟住又問我5g自己mud size又75系米cm
自己成個低能仔甘重話人好話拒wor

引用:
原帖由 AlexiaTang 於 2016-11-10 22:31 發表   

又系戈個垃圾老豆黃小妹?
唔肯定,以前有人又係咁?

引用:
原帖由 sec2x 於 2016-12-23 05:28 發表   
唔肯定,以前有人又係咁?
只系個垃圾老豆黃小妹極品d je
自己刀未g自己mud size就走去問人可吳可以面交刀夠死la
重可以大字標題寫晒ge野刀重可以問75系米cm甘ge垃圾問題重話依d叫不恥下問真系lor命
問完又吳系買系度混吉多過食飯禾仲同拒客氣meh廣真
又成日話自己有買女人衫女人野拒連自己mud size刀5g ga wor?老吹?
仲話mud野做人老豆系米要識飛天wor
系ga做人老豆吳識飛天有mud seven用je?
生個仔出泥自己個人垃圾得滯搵吳到錢mo能力湊大個仔莫講話教仔學mud人結婚娶老婆生仔ar?
仔刀生埋系度怨老婆屋企又話要離婚wor
甘ge人吳系垃圾系mud ar難為拒重好意思話人好廣拒話返人垃圾wor

大家小心 WechatID:Asd26192619 呢個人,賣野唔開價都唔緊要,仲要系咁炸你信息。
之後就會話你ON X ,同埋不斷咁打黎,功課都做唔到,呢D人煩唔煩呀!!

引用:
原帖由 AlexiaTang 於 2016-2-1 22:39 發表   
BrianLau76成Q日周圍問人野又吳系買
巨賣野人地問巨野巨又吳答人吳知BrialLau76系米有精神病ne
事關1星期前(11/6/2017)佢就add左我要買野,

我初時都好開心嫁,終於有人買我野,唔覺依條友「BrialLau76」已被列入黑名單中

但後來我就諗點解依個名咁熟口面既,好似係邊度見過咁

愈睇就覺得唔對路,之後睇番戀之天地既黑名單,先諗番起原來佢前幾年就已有前科

好彩我冇再同佢講落去,同埋佢依加都冇變過,都係左問又問,對話之中,覺得唔多想交收咁

所以到最後連佢Whatapp已永久封存黑名單中,再講好明顯佢個手機號碼根本就係分身號碼黎

即係佢唔止得1部手機,同埋依加年代唔同啦D人既手機99%都安裝左惡意電話的騷擾既APP嫁啦

我都唔例外。

多謝提供資料

呢個人:TSOI KIM SUN
中銀號碼:012-574-1-006235-3
入錢購買之後,消失得無影無蹤,搵唔到佢囉貨。

小心黑心用戶 sec2x , KT4135 , jacjac ,unikoey ,lztt , Michael407這些陰險小人

黑心用戶, 完全不認識下,佢無事生非,攪是非 ,明明第一次賣野, sec2x 佢無啦啦留個咁既言咩心態  
大家壇友同賣家真係要小心 sec2x 同 KT4135 ,jacjac ,unikoey ,lztt ,Michael407呢啲陰險小人, 同呢種人交友都要小心

陰險小人留言,名字正在更新中

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請大家小心小心這兩位WeChat ID 如下:

「steven699790」、
「emily1954315」

依兩位最大特色都係問極都係以讀不回,

依位「steven699790」3年前差少少就約好晒交收咁濟

「emily1954315」這位就近期需要加入黑名單時候,

依條友加人入好友又識得加落去、有疑問又識得問人依樣個樣,

到人地問返佢就應機都冇一個係回覆

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2017-6-24 21:37 發表   

事關1星期前(11/6/2017)佢就add左我要買野,

我初時都好開心嫁,終於有人買我野,唔覺依條友「BrialLau76」已被列入黑名單中

但後來我就諗點解依個名咁熟口面既,好似係邊度見過咁

愈睇就覺得唔對路, ...
有名你叫BrialLau76 la距7姑6泥ga ma
周圍混吉多過食飯ge

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

多謝各位姊妹的分享哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-3 15:55 發表   
請大家小心小心這兩位WeChat ID 如下:

「steven699790」、
「emily1954315」

依兩位最大特色都係問極都係以讀不回,

依位「steven699790」3年前差少少就約好晒交收咁濟

但「emily1954315」這位就近期需 ...
有人5回你你就覺得5ok
有人5回我你就覺得我問題
你尐邏輯

用戶名 piggod

本來唔想開你名....但你見到我今朝話完你之後你del 晒所有我話你的對話

咁即係你根本睇到啦

第一次....四月幾 pm 問我有無制服.咁其實我所有post 已經寫晒幾錢.....但佢問返我轉頭.....好.我照報價....無下文...算
之後我 del 晒 d 對話

第二次....七月尾...TG 問我有無 name 同 wing badge 賣.咁我又照報價...本身約好左上星期二交收....同時間又問我有無全新制服可放售...咁我又比晒圖 + 報價比佢 .......之後星期二前交收果日話考慮要唔要埋套制服 + badge...話星期三.四覆我.....之後我追問三次..人在線...無睇信息.

仲要唔係第一次咁玩我

師兄....大家成年人
唔啱/覺得貴咪大家開心見誠講

係度拖大家有乜意思呢