嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD相片,,,,,意識

CD相片,,,,,意識

其實會唔會有男仔(非CD或CD)上黎SAVE我地D CD相打飛機
7 J* f( D  ]1 f8 c. h或者拎我地MSN拎相打飛機& Z5 `: h) \7 ~) d
真係好驚,,,大家覺得會唔會?! V  P* R) f. r1 p$ w/ g
搞到我真係有D驚,,,$ g, V6 G3 u- h# Z5 K9 d1 |

u2 Y+ T* X9 j( D/ P[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-4-25 22:53 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
um......我接受唔到囉

諗起我真係相都唔敢POST
add我MSN啦大家

唔駛擔心你預左實有, 我收過唔少短訊約出街添喇, 介意既就唔好post囉

咁又唔會,,,,驚下JA..唔洗講到話唔POST咁囉
add我MSN啦大家

post 得出嚟, 預咗, 你阻唔到人, 只能夠當 compliments
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真系會有人咁做架?

引用:
原帖由 x```櫻花樹下 於 2010-4-25 23:30 發表   ) g0 h  @& |2 c$ U0 c
真系會有人咁做架?  
  l0 j, ?! P, m, S1 Y; z# u9 Y" @# T) Q# _
算la   一定有d e人
  T% w5 H  a$ q3 `) D5 O因為就算係正常女仔相 某壇 3x2x 個d
9 y  P/ W" f3 d) G/ z/ j都有好多人拿打j~ 4 Y' \+ s% F: y( T! Z$ A
5 g( r/ Q$ p$ W- u) R; M" h1 C, S, r/ q
再唔係既開個叫真人認證區
/ `5 w! d  f# j' H  {  P$ E個真人認證先比入既區
: e. U/ a4 }" P8 A
7 s/ O/ P# L2 U, i6 f--------------------$ v/ G. p1 s7 t: H
我個post0 _& q/ H# C: T
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... uid=25367#pid208614
. x1 [5 s4 a4 ]+ X' C8 W+ @已經有e個人& e- x$ o' C: u5 Z4 F0 J( o

, L% \8 i, {1 A  S* W. ?0 S[ 本帖最後由 lovelyceci 於 2010-4-25 23:49 編輯 ]

Post得相出來就預左啦! 有什麼好驚丫傻妹? 就算d人要黎打JJ佢都唔會話你知ga! 處之泰然吧!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

............." f. M/ F  g- a8 b
驚什麼呢,
6 `7 x8 q& P( y6 ?. x如果係堅野,: ^4 U/ }9 o% W
拍什麼呢

嘗試用另外一個角度想: 有人咁做咪代表認同自己的CD功力......2 Q* u7 ^# G- y- B) B) y

8 ]  m( S6 a, Y/ t( R0 ?[ 本帖最後由 mski 於 2010-4-26 01:05 編輯 ]

大概冇人會搵D 唔passable 既CD 相黎打J掛, 既然搵得你張相黎打, 咁即係你OK la (你應該可以咁諗)! h" _$ M: y2 N; B
2 r  p" ~) _4 Y( v/ B
不過其實你post 相,就預左會咁, 但係呢D野,扮唔知咪算, 知黎冇乜好處丫

有人用就代表自己有吸引力
8 N2 X( ~% \! ^) \5 ^
3 x% ?1 u, ]7 p. J, y- t- F我會歡迎佢地用我張相打飛機

其實會唔會要黎打JJ 你真係唔會知!驚什麼呢?

這世界乜人都有嫁啦! 唔出奇喎! 見到婷婷個一定唔會打JJ喇!一定係會打Q婷婷喇!

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-4-25 22:52 發表   
3 `% v* w3 V% x0 c$ x其實會唔會有男仔(非CD或CD)上黎SAVE我地D CD相打飛機
& Y# u+ v3 T' |: i或者拎我地MSN拎相打飛機. A6 j! n9 U2 S/ T- W2 c
真係好驚,,,大家覺得會唔會?# \5 r7 w+ a. G: o' ^
搞到我真係有D驚,,,
6 x* N% |7 x7 B' k, O- R: c2 c已經有人同小R講過佢咁做 ORZ

我覺得樓主哩個post真係有點onX,無聊到爆頂* E# n' q% G; [+ f
又要驚又要post,咁就唔使講出黎啦
. ?% v! \& `0 z2 D7 ?% ~9 \9 |哩個世界真係咩人都有

引用:
原帖由 lovelyceci 於 2010-4-25 23:47 發表   . o! _, l6 \& w0 m
. a+ K9 X' w# _6 V" v
1 F# V/ D6 V9 H
算la   一定有d e人9 t$ o5 [0 K1 U
因為就算係正常女仔相 某壇 3x2x 個d6 o. S" p, B' Y3 n
都有好多人拿打j~
. y% i+ U7 V: D# B6 B
2 ^8 k% u4 H6 ^$ o8 m再唔係既開個叫真人認證區/ v( B$ A+ i( u& l! G7 w! g5 R
個真人認證先比入既區
( W# h+ C6 `4 }8 i
3 R8 u9 o/ @  A* I& ?6 j
無錯~我就係想要有呢樣野

都有人同我講過啦* ~6 t' g1 ]6 @& {7 u  _
但我又覺得無咩野丫: d) o  S" j) Q9 ?
因為咁先代表自己夠吸引力
" E& a9 O6 G3 o3 a1 A9 J. Y2 H# C咁先係一個成功既cd

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-26 10:23 發表   
+ f* t6 ~1 l3 e) {9 }2 B, }8 e( C我覺得樓主哩個post真係有點onX,無聊到爆頂
1 H8 E5 l& g6 E1 X4 ]又要驚又要post,咁就唔使講出黎啦
" l. V. j. K5 t  P& ?; x/ t7 h哩個世界真係咩人都有
# d0 O2 J% y; J

1 t1 K$ c7 J, r0 u最鍾意你夠直接, 啲人要打, 你 post 條毛都打個不亦樂乎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》