嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男??
. ]% p( s" T# }6 d0 T* E" J2 P又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   5 O+ U$ Z, ?% ~. {
有又點無又點
1 o0 o, \7 h) i# x7 X: G9 N
) f; N; r- q- l3 Z% a

3 C# v* g5 V% Y因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   
/ ?: N/ }. P8 m1 a- y婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
* d% d9 b5 B' n. w' }: i# i
7 j/ ?  ~6 S8 o6 J; f! B, ]3 e/ B

& I8 B! h) v8 q& [3 l) `. v甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   0 d  P8 n' w! Z+ I3 z5 G3 n) P( i
$ d5 [8 j1 p" ~5 C' |. @  `1 M
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?! K6 r6 F; f, _, ^' q
我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~
* G7 m; d0 j5 O# Y# fAngela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   
2 W; w# [; v9 f( q0 `# s同你一樣又點?9 N$ B# P% v# ?  l9 F' M
我又點知你係咪特登上來玩野
( |- r' Y4 c& W9 f  @! O& H6 b8 v
8 t, a$ ^5 w& G* p+ T, E2 C) t
" [& Y7 O0 p: p問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   
9 l, H  a. y8 T+ ^0 O有純女~
6 l2 q/ |$ H9 z+ t0 eAngela姐姐
& `4 E& |) i" u3 N. E4 X) n$ ~5 U3 B6 Q3 s# E3 y
( f: T2 v! Q+ a! L5 ~+ x5 S* O$ W
咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦8 V. i0 {' ?- v, d/ z9 o
呢度有真係女仔
' J9 T' b+ h, @佢地對我地呢班cd冇岐視1 d, C8 n. U$ R- D
真心交朋友就得啦2 S" V& N9 T  X; C& U
不過我想問芝士蛋糕
8 B2 r8 u: l+ u你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   
! [0 s+ ~& {9 e- I% g係咪女仔都好啦( r$ |/ G3 r5 D8 Q1 `, M
呢度有真係女仔! A6 X- A6 `9 B3 O
佢地對我地呢班cd冇岐視9 X$ f7 _7 ?4 i4 x% E& A3 e
真心交朋友就得啦
! J# p0 B# B8 [; H+ }: N不過我想問芝士蛋糕
, y) O. u% F( S" Z; w5 x  s' Y你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
4 v6 ^- m  ~* j0 l
9 a9 i6 p) \, n1 a
/ D7 [* K. d8 R" A我諗你誤會左啦...
6 H* O. g+ s* h  s5 j( d我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
# D5 w" g, u/ I/ V& c只係想知道統計下比例是怎麼
% l' C0 a# q! I- d' i. I% v, F5 d* t( U; a9 Z
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   
6 N& B5 R0 X9 P" o3 w: x. L4 c% i! T. C- o
! k) w  a* g/ p* `: {: ~
  @' L3 B; U+ F
我諗你誤會左啦...- k6 `& i: x+ \; y. L( A" b! y# T
我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... , O7 V# k0 t4 l
只係想知道統計下比例是怎麼; U$ B, U( \6 a/ w  G- @! u
. {" O: |: ?$ }+ p
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
5 C$ x: x% |7 c
$ c. P/ N& J2 T6 ?- r6 H
咁你又點諗我地班cd呢?
" ^" {$ X* i$ v5 z& h/ b- k& _會唔會成日上黎?

我係...
, m5 j" r6 A+ u+ h, ^! K5 c1 I我都係一個男仔FD比我
: |+ R8 l, o5 f# q# {/ n) L之前都有睇過D關於CD既介紹,& j  V, h9 B% f2 N9 s# s
因為本人天性比較八掛,咩都想知下& x. _, j; R' p1 C, v$ a
都算有D了解,
1 P% h0 x7 ~/ f: W+ D' ^5 T( E不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔
  ~9 c/ W. ^: f+ R不如女仔們發表下對cd的睇法