嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[泳衣調查]

[泳衣調查]

廠商告知.... 8 J+ x' ^8 R2 U. Y

2 p7 j# i5 b) d- @, K+ I有一批純白色bikini 可以用優惠價賣畀大家
1 S, ^2 z" J: R5 p但我想知道唔知大家有冇興趣呢?) \' v1 z. [# Z6 A

1 |; B& {: {; L; Z( ~! M6 r" W價錢約: $50 (不含郵費). H4 N2 ~* A% i. G! Q, S( b
呢批貨本身係出口歐洲, 淘寶貨冇得同佢鬥(質料)8 U# z* `$ Q% i& m$ L  X1 b6 ^
% ]4 x4 f5 Z: y. T" V
希望可以盡快得到大家表示...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果真係50左右
7 o" x( }; D" D* p我就真係相當有興趣6 B- R* k, l! r2 v4 ?

4 m" D% S( h8 I- K* L$ u問題係,郵費點計先
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-5 00:26 發表   
8 l/ }0 I. T8 ?. K+ f; K如果真係50左右( Y# {! M- F4 o2 [* F- h- U
我就真係相當有興趣
5 S( `6 N' u) [* E: A9 ]" m) x" D" i9 I
問題係,郵費點計先
" M7 K+ `) c6 y$ v
大約$10到啦....

除左比堅尼之外仲有冇第二款?
3 _" f  r4 W* s, i! J$ V有冇相?

真係50$既話我都想要

有無相參考?唔該

多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?

hv photo see see sin?

有冇一件頭架?
6 m7 ]3 A) I  h, g我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到

引用:
原帖由 ☆↗天使娜↘★ 於 2010-5-5 21:38 發表   5 f2 ?# o8 n9 G3 {5 x1 T. Y
有冇一件頭架?
) s( E5 i+ {( g我想要一件頭白色泳衣, 周圍都搵唔到
+ Q0 N; {3 l9 ~9 v! D& g
暫時未有, 要等下廠商有冇貨尾至知- A0 t+ `$ ?) h
(因為d 貨本身唔會內銷, 只出口歐洲)

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-5 20:42 發表   . a' h1 |+ D0 }. f, x& V
多謝妳!係FREE SIZE嗎?有相看嗎?買兩套可面交嗎?  
, L& j* @( ]% k. R6 q* ?6 |1 Y% t
係呀.... ) @5 y+ W6 G; T+ @2 Q; j
相呢... 因為我日日要返工... 好夜至返...8 Q4 w2 I' w8 w6 i* J0 A2 `
屋企又有人喎... 所以好難搵到時間影7 H% o5 o8 ^% N8 x, ~# [) s

; p: r9 z% g! K$ v8 H2 x8 L8 w3 X7 c' L個款就係一般biniki.... 但就係純白色.....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-5 08:47 發表   ( F( t) p1 Z& E2 Y5 `2 w
除左比堅尼之外仲有冇第二款?
. Z' t' ]6 |8 A1 p1 s有冇相?
: p/ \. Q" z/ `9 N' P請留意cd買賣中心

我不夠胆在沙灘或泳池著............
mandy

面交可以嗎??

期待相片中……

有相好d, 仲有係咩size

what size ?i am interested

咁依家即係搞成點
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-5-27 01:12 發表   
' d! h& e0 e9 F4 v% i; m% t0 U8 j咁依家即係搞成點
1 G9 @/ w0 W6 G) ~7 {4 g1 `( U' v8 L

% T8 m# l! c+ N8 V% H. e$ s) P" A有興趣人士太少... 廠家唔肯平賣畀我.... 9 i. o4 w6 N) D: k4 u0 N
我只可以賣我多出既少量(1~2套) BINIKI....
) d9 O1 J' H  f" w* B5 I5 [$ Q% e( \' y詳請請留意CD買賣區...

引用:
原帖由 asdpk852 於 2010-5-5 09:22 發表   8 R2 @  `2 E9 L9 P& R" u8 T7 J' B
真係50$既話我都想要
5 E; d1 W9 q, }9 C4 J+ K( p% {6 |$ i. U& |  g* g
吳怪得百幾蚊刀要睇住駛la
3 Z, F. |. d6 h) Qbtw幾時著俾禾地睇ar7 [0 k6 t. J) R( e& ?* K2 v
- h2 z/ K, b2 |/ i