嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

全裸的我

全裸的我

有時花小小錢,去東莞玩下《東莞十式》,釋放下自已的情慾,都幾好架!2 i9 ?. \4 a3 Q$ ^; [
條女全裸座我後面,伸手幫我洗JJ/波推....等等!
% e9 e3 y' M2 V% h, X7 x如果有玩開《東莞十式》的朋友們都應該知道!
; v0 J' t# F$ n+ f( Z, ^
# r4 x7 ^, u% `[ 本帖最後由 882288 於 2010-5-5 22:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁得意既- -/ i3 M8 R" E6 J5 J' @' ]& o$ ]
估唔到...

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-5-5 21:48 發表   
2 W3 B1 D6 s2 G& U5 |' Q咁得意既- -
4 i' R8 O- ^: t估唔到...
: c* y! E: A( O4 F
在水床上玩十式更有趣!

大開眼界

引用:
原帖由 siu諾 於 2010-5-5 22:56 發表   
" z7 g' V) C! g; y大開眼界
, }! X( j+ e. o2 X$ J
有機會你都去試試吧!

請問c兄用左幾$?

你有無用你個戰衣同囡囡一齊玩?

什麼是東莞十式?
mandy

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-6 05:50 發表   : i; Z+ j4 l: t7 K9 q
請問c兄用左幾$?
$ a" X1 t7 {6 B& l2 v7 Y% ?% y9 s; t/ w) i3 N* a8 q) j
肉金:人民币300(小妹妹同你玩足兩個鐘)
/ o% A6 M8 q. B交通:港币  120(太子→東莞來回)* F- y0 w/ u% N
房租:人民币100(過夜至明天中午12:00)
/ b4 W# [* J( d; |0 k晚歺:人民币40
; M7 c/ E) d% }8 `0 }# t% m午歺:人民币30; F$ T8 X+ p1 X! h3 n+ H, P0 B
約花:600

引用:
原帖由 mandy_mandy2006 於 2010-5-6 07:38 發表   
: L2 t* }+ Z. L& {9 O# w# c# n什麼是東莞十式?
, R( K$ I' _" }$ u你試試在網上打《東莞十式》四個字,就有介紹!
+ w; `* n# B8 @. k1 o2 V5 c7 V; s9 y( \& S- ^3 g

勇敢~!!!

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-6 05:50 發表   ( d2 p8 y  L) e5 w7 Z3 H7 g' v
你有無用你個戰衣同囡囡一齊玩?
% n0 E. J- i8 x* x! r& w
有!她穿上我帶來的校裙,滿足我的手慾後!
( j8 z( c9 F5 E2 h再幫我洗白白,囡囡會暫變成透視美人.....

哇!真系祼體喔!未睇意為假既添!高手!

very very nice

你都好勁,神啊!

好似幾好玩咁

very very nice

您嚇到我了  ....