嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(Sold )培僑書院夏季校服一套 (紫/藍 version)

如果係金龍就唔會姐
但係金鑰ge話我可能真係會自己去買

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2010-5-14 20:34 發表   
如果係金龍就唔會姐
但係金鑰ge話我可能真係會自己去買
你好呀, 呢位揮揮手o既朋友,
點解你反而唔會去金龍買呢?!
照計唔係金龍易買過金綸咩?!(新法除外~~)

我自己個人覺得要係金龍買到女裝校服會好難咁
反而金鑰就好易會買到

引用:
原帖由 pikachu668 於 2010-5-14 22:20 發表   
我自己個人覺得要係金龍買到女裝校服會好難咁
反而金鑰就好易會買到
噢!!! 我冇實戰經驗呀, (同埋我都唔買一手校服)

P.S. 我o地會唔會響錯板面討論呢?!

有無冬天的那套校裙賣??

引用:
原帖由 hosa 於 2010-5-14 23:53 發表   
有無冬天的那套校裙賣??
無 ar. 冬天係厚係靚. 但係因為阻訂所以無買
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

你會唔會買冬季校服?在哪裡買?代買可以嗎

引用:
原帖由 hosa 於 2010-5-15 14:47 發表   
你會唔會買冬季校服?在哪裡買?代買可以嗎
夏天唔代買冬季校服喇. d 人以為我傻左架
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-15 23:18 發表   

夏天唔代買冬季校服喇. d 人以為我傻左架
ok~那麼要等冬季才買,e間中學在邊區??

引用:
原帖由 hosa 於 2010-5-15 23:34 發表   

ok~那麼要等冬季才買,e間中學在邊區??
大圍.想問下tie要校內買定金記都有?

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-5-16 12:18 發表   

大圍.想問下tie要校內買定金記都有?
問過另一家,店主說tie學校先有

[OT]小R覺得冬季湖水藍比較好看 xD

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-5-16 12:30 發表   

問過另一家,店主說tie學校先有

[OT]小R覺得冬季湖水藍比較好看 xD
o...另外想問下佢2隻色點分?因為始終想買新的.去到點同佢講.另外另一家是指邊間?

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-5-16 12:34 發表   

o...另外想問下佢2隻色點分?因為始終想買新的.去到點同佢講.另外另一家是指邊間?
咦?! 咩唔係淨係得金鑰係校服指定供應商咩?!
仲有第二間係邊間呀?! 同埋o個間o野易唔易買o架?!

學校指引說...兩隻色無分別,學生可自行選穿其中一款

另一家....出名易買的"萬事達" (西九龍某處)

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-5-16 15:45 發表   
學校指引說...兩隻色無分別,學生可自行選穿其中一款

另一家....出名易買的"萬事達" (西九龍某處)
多事八卦問, 間o野叫呢個名呀?!
我住深水埗十幾年, 都唔知響邊呀!!!

間o野大概近邊度o架?! 心思思想買返套!!!
唔方便響到講o既pm話我知ok嗎?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-5-16 15:54 發表   

多事八卦問, 間o野叫呢個名呀?!
我住深水埗十幾年, 都唔知響邊呀!!!

間o野大概近邊度o架?! 心思思想買返套!!!
唔方便響到講o既pm話我知ok嗎?!
不是美孚果間萬事達商場
是形容某家在西九龍很方便的店鋪
提示:校服區有幾個post都係講佢

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-5-16 19:34 發表   

不是美孚果間萬事達商場
ohohoh!!! 即係邊間呀?!
好想知呀, 會唔會自己平時行過間校服舖我都唔知呢?!

P.S. 呢度唔方便講pm話我知丫, tks~~

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-5-16 19:34 發表   

不是美孚果間萬事達商場
提示:校服區有幾個post都係講佢
如果西九龍你唔係講做gym o個間,
都有好幾間wor~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-5-16 19:41 發表   

如果西九龍你唔係講做gym o個間,
都有好幾間wor~~
梗係gym啦~西九龍有幾多間出post話佢方便

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-5-16 19:46 發表   

梗係gym啦~西九龍有幾多間出post話佢方便
有呀, 非亞裔人仕啦, 順風順水厲角店啦, 甚至支解案對面街市o個間啦(但其實禮拜六/日我都唔見間舖開o既?!)都好方便o架~~