嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:5 X' ~" v6 ]4 l5 }2 z) h
搞手最好先自貼下相先
* q" S; C. `0 A+ m而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D. f) y+ b5 e1 Q+ l# I

1 W3 x9 u3 {( t. r0 x[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
/ o$ [) f! z9 x' S& H& h: v妳們可以約個KTV一起唱歌啊
& c- w  u/ U9 H% z上次不是就有姐妹約在KTV呢
7 Q! v/ P* S$ ^) f/ D, K4 O5 [還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   
7 b7 [2 t" h1 m* I& O, f偶若在香港滴話就跟妳們聚會
5 F: @- T" F. V4 I! K9 O& T妳們可以約個KTV一起唱歌啊
/ o/ Q1 y- U4 T* z上次不是就有姐妹約在KTV呢
. _& h/ O# t* w4 a: z; M7 d還有拍照分享喔
  g' R; ^1 [; q; ~% I

8 a1 d. u# z0 E' ]; A唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
4 a; P+ `% F  Z; a! i1 ?; [* Y/ b) E6 O4 v, Z& r0 G
& d( f) P* }' a$ U4 g$ S4 a5 c
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
2 b2 A. M4 q0 r9 V; K+ Q0 K好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
+ J, |: N: d# c; T
, p% O8 L: H8 P6 G
9 C7 B& v2 |9 b* m; y. T唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
) g, x+ B5 V% W' b6 M
, s# ?6 k6 v3 C. U  r  [絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表     _- N3 ^7 a! B' \- c) G0 T
其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
; A" h+ I5 x# n  V! p% M
9 \2 J" D0 F+ i, d其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)" h: j! d$ x1 ^$ W
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想., T# q& T. `( U0 h! i* q

4 J! i3 ~( h/ g% f[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   1 H7 y2 o6 h. {$ ]
溫馨提示:
  l/ X% x; I' ]0 t+ S8 c  q2 x搞手最好先自貼下相先
3 |3 h/ p4 P+ t6 ]! D而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
4 n7 \& \- }/ K% Q
4 ]+ v8 H& A0 b" {2 Z2 `
心儀又貼下泳衣+肉絲 : \4 I0 y, I' _( l

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
* Z, s5 m% @! u, g( x6 `2 S: J4 j# L! c9 c. x2 X
/ u+ l6 A9 |2 o4 m& ]
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
; N# L- G* H% M% o5 X7 j1 L
( f6 n5 [  `" Y7 ]! F6 A  O: |0 t8 V2 ~, F
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
" Z9 ?  K0 K# o1 `0 ]& {有冇校服聚會-.-
& Z% {8 v2 W9 @2 J唱k著校服都得架~ ) h4 Y: X( w3 H6 x- e3 P) X; G
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
, w2 {- d4 C+ C6 h* o1 P. M( E5 Z  e6 \' C2 l7 h2 ^  R" |
% S' V5 V3 N6 h
$ t% @: D# y; F& u. u5 W
看到這句笑了出來

& y8 i7 d, z$ r- a+ z( F' C% v
1 w& r3 r' b. `7 H( u8 [有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
+ G- ^8 W7 u; {1 V7 A不過我冇衫得唔得!?

婷婷
) |6 u  |1 n1 a! [唔好里佢( ^3 N2 t8 f( R' k# H4 T" F
佢CD點數0 點 又冇威望
: \" N8 G! X" D" @8 ]% [如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
7 L5 U% F+ O3 W我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
* Z% F1 i* |& O3 c去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! 3 i5 d" w* m7 R: u

% u, U7 Z4 c+ o$ Y5 d# mhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
1 }! k9 L6 A  v3 q, F1 E  l0 Z婷婷8 Y5 h% A8 l2 F' l. D0 N6 L$ y+ m' Z
唔好里佢
& q' ^9 J7 _( w1 Y& J& h佢CD點數0 點 又冇威望* [$ U, W: N& c1 ?( R' ~3 e
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,( g+ T/ }% w* r8 ?
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
4 f) y; s& P6 x4 n" W/ s去佢個cd聚會
4 d. z" p6 f5 o$ u+ Z# T( {# _

! W* N" f/ G2 E謝謝!