嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一間啱我地cd去買野既地方

EE您ge乳房到左啦 請過來再看看鏡子是否合適啊

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有啲人喜歡大 有啲人喜歡細 現在 M-L-XL-2L-3L 巳到 又可黏貼 又可insert 一個兩用太好啦  有時新女客入來 睇睇下走到乳房果邊 問是什麼 未掂前她們很驚 又想摸 又不敢 我話不怕唔會咬人ge 她們才放胆摸 跟住在我耳邊怪叶 掜到我耳仔有回音啊  她們話點解咁似自己果個ge 我心唸我無摸個您果個噃 跟住就hahaha  hahaha 流晒眼淚嘞 睇尼我下次等佢地摸ge時候 走遠啲.

回復 616# isis 的帖子

我諗嗰個人應該精神有啲問題, Isis姐姐都係當佢透明唔好理佢喇

回復 623# Terry220022 的帖子

但係好多女仔摸都話好似自己果個囉 曾經有兩個60age ge摸過 佢地都話好真 並很謙虛咁講我地又識多樣野啦 重話從來都未見過添 又係咁大笑囉  所以若有女仔摸我都要走開啲 6 a! |6 {) i0 `
但係CD靚女姐姐們摸很含蓄囉 並沒有像女仔尖叶  若果靚女姐姐們叶 我重驚過佢地啊   我好細胆ga 今朝跑步 見到一隻啡色ge東西在草叢 我即刻停止雙手掩住心口 連個80age 婆婆都講 唔使驚係隻鴿尼啫 真係羞家

昨晚8點多有位菲律賓女仔  又係咁啦  但她講英文so real, especially the nipples just like very cold, texture very ok just like me  跟住又笑啦  好彩今次我在坐位 如果唔係又耳鳴

呀哎 今晚比老闆叶要去九展添 我唔想去ga 但無可奈何 我要做老闆啊 今5:30pm 要走啦

引用:
原帖由 isis 於 2010-11-5 11:39 發表   
" ~) n, t* c; \% h6 H7 M+ r呀哎 今晚比老闆叶要去九展添 我唔想去ga 但無可奈何 我要做老闆啊 今5:30pm 要走啦
. b) F1 C2 q; n  ~' f5 q! z* Z, j  C9 N9 u1 \* r9 k" K$ i
去九展聽怎樣闖業講座?

Polly 靚女姐姐點解一估就中ge 我都係第二次去咋  等了45分鐘才有車 去到高山叶師傅 最近九展比我落車 重比師話 要轉車ga 跟本唔近 那麼最近德褔比我啦 點知落車果陣 重比佢話我最多幫您車到呢處咋 嚇得我 遲晒到 走到Macdonl 見朋友 帶住我去坐接駁車  轉來轉去 睡醒都唔記得條路點行添 下次如果一個人去都唔知點算

昨日在恋恋打完字比Polly靚女姐姐 點知下午靚女便到 嚇了我一跳啊 靚女分析力特別強又細心 如果靚女做我老闆 我一定PK

又忘記啦 我今日又要去九展 重要12:30離開 要到6PM 才回公司啊

昨晚很掜笑 有位學生之前比電話我問化妝品ge 靚女姐姐終於現身 她問我是不是CD 我明白點解未有人追嘞 原來係咁  我一定要溫柔啲啊 / n5 H4 m( Y3 L8 [) `
靚女姐姐很  但係熟識之後原來她很有心得添

一直都是在淘宝上交易

回復 632# pl02883177 的帖子

是您嗎問化妝品挸女姐姐

剛才那個很掘眼神ge人客又尼 又要踎低睇計數机 今次還好叶佢自己開格仔柜囉 雖然無禮貌 但總好過有事呀嗎

做左深海魚添 前天有客人揹背包入尼 我以為係約我買乳房gala 便問靚女姐姐是不是約左並叶她放低個背包 他驚嚇啲表情便問咩而家買內衭要咁ga 真係好 0 [& Q3 L3 A% x0 ~& q  @
但係今日那個客人入尼 因為我都未見過 點知佢一入尼 我在倉走出尼 靚女姐姐就話isis 您係isis啊 到我嚇親  但係我目無表情咁話    佢話我係C靚女姐姐約左買乳房囉   我一路招呼佢一路笑 因為只有佢識我 我又未見過佢

引用:
原帖由 isis 於 2010-11-7 10:50 發表   
2 A; S1 l3 i7 T' ^昨日在恋恋打完字比Polly靚女姐姐 點知下午靚女便到 嚇了我一跳啊 靚女分析力特別強又細心 如果靚女做我老闆 我一定PK
  ^, M# d: e+ i6 f# U

( g* @6 @" n. T+ `, d嘢!我分析能力高唔等同我對員工唔好。員工係幫公司搵錢,妳對佢地好先會有好回報

回復 636# pollyyik 的帖子

其實Polly靚女姐姐睇人睇野都咁透徹 所以讚您囉 但係我怕面對您ge時候 我著什麼衫褲您都知到晒咁

引用:
原帖由 isis 於 2010-11-9 11:55 發表   $ k4 ]3 k7 V3 S+ b1 M! c
其實Polly靚女姐姐睇人睇野都咁透徹 所以讚您囉 但係我怕面對您ge時候 我著什麼衫褲您都知到晒咁
& M7 P1 p: Y7 v' K) M% I. s

) `7 ^" s3 a' X' k) I我都想有一對透視眼!

引用:
原帖由 isis 於 2010-11-4 14:04 發表 [url=  [url=
4 G  V7 r4 S  ~: J& c3 UEE您ge乳房到左啦 請過來再看看鏡子是否合適啊
7 S% D7 H( l* S: D) q/ l4 `; }" \6 Y6 M. l
Thx Isis, I am quite busy this week, will try to visit you next week to collect them!

我想問...如果我想買義乳,係咪要約時間先得架?
8 O" K" _2 ?. j* B* K0 M我兩次經過都因為姐姐得閒冇開舖呀~