嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一間啱我地cd去買野既地方

回復 860# allen816 的帖子

姐姐邊度出發?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 859# michelle666 的帖子

哈哈 真係要醒啲....... 一條雙衭頭ge, 一條斜紋ge 您有時間先過尼啦..........您對鞋有人問....話都几靚.....但貴啲窩.....我即時話可以9析.......可能重係正月.......所以她唸唸下話遲啲窩

回復 860# allen816 的帖子

allen靚女姐姐 其實很易....最近我加左在google地圖..... 若在中環罝地巴士站.....可坐10, 101,113,111,105,1,10,5,5b,18,直到.....在聯邦新樓落車.....望向北面...有交通銀行後面.....23號小巴站傍...星期三休息....開10:30AM-8:30PM 可電:3591 8135ga..........

winnie靚女姐姐 好未呀? 咁耐都唔見您ge

回復 862# isis 的帖子

靚女姐姐, 對鞋既事, 真謝謝妳呢 & ~4 n( f/ T8 U3 Q% E4 Q7 v* C
聽落d裙幾好, 一定要黎睇啦

我可能LEE幾日會黎,but 真係唔知時間...

回復 866# thomas813 的帖子

thomas靚女姐姐 您有時間過尼夾夾囉......... 今日有位靚女姐姐尼買勁閃襪衭.....佢等左好耐啦.......而家先有........真係唔好意思..........我覺得這種勁閃真係好誘人......由其是著短裙及短衭囉.......遲啲可能重多................ 今日Leo靚女姐姐比電我.....話11:30am 同佢化妝......真係對唔住先.......咁啱.....果段時間比人包左埸影相.................不如L靚女姐姐您再睇几時有時間.....帶齊野我同您落足心机補番數

D under 同 Bra 幾錢到????

回復 868# thomas813 的帖子

不如您尼到先啦.........現在做半價啊.......................

引用:
原帖由 isis 於 2011-2-26 16:37 發表   
. l, n5 I4 L. o% b, x+ u不如您尼到先啦.........現在做半價啊.......................
8 M2 Y, }/ U# X1 U! F

1 |" O3 _: D7 u7 QOK 我會黎睇下先,因為返學地方遠所以ok難就,清水灣...

回復 870# thomas813 的帖子

怪不得....... 對我尼講若我去您那边....都係極遠..... 等您有時間開車到尼睇睇啦........都有客人住得比您還遠..........他們上網查晒資料...路線......所以在途中又電我.....問方位........我好似人肉方向慧星ga.......

我今天去了啦!
5 Y- Q/ _; _; F9 K5 z9 x- F- }買了好多野添:)

回復 872# allen816 的帖子

不好意思Allen靚女姐姐 明明您尼先gama 又要您等果對情侶走左先同您傾  希望您唔好
! V0 |& j! `6 I$ l9 z3 D6 y; a我以為您係polly靚女姐姐添.... 因為您ge身材, 睇人ge深度都勁似佢囉..........

講開又講 點解咁耐都唔見polly靚女姐姐ga 唔通飛左返郷下 有啲掛住佢添

重有啊Winnie 靚女姐姐是不是朶埋 怪責緊自己啊..........您好浦下lobo.......有咩事講左好啲ga

剛才cd靚女姐姐尼左.....但係我同客人出去食飯.....cd靚女姐姐真係唔好意思啊.....又唔電我窩...... 自己食飽飽後再過尼.......重話係新界尼添........真係唔話得啊..... 錫晒您啊.... 因為食食下我打噴嚏...但自己又唔醒目窩..............若果我打親噴嚏有啟示我又知就好啦.....................

看了FB新貼的絲襪相, 想問問PANTYHOSE 6135 BLACK, 有BACKSEAM的絲襪賣幾多錢??1 j" `" x, |3 z# d# R4 i3 Z
THANKS

引用:
原帖由 isis 於 2011-3-1 10:54 發表   5 n3 V$ l+ ^6 X+ D
講開又講 點解咁耐都唔見polly靚女姐姐ga 唔通飛左返郷下 有啲掛住佢添
3 i; |! H' g1 s/ u* m
- w7 S0 T4 @: {: d2 I多謝Isis姐姐,好感動,有妳掛著我 。我都好掛著妳 ,不過時間唔啱所以見唔到。有時間我一定會返嚟見妳。 小心保重!

回復 877# Soe 的帖子

謝謝您睇公司ge facebook 您係 6135 是45對...很多女仔買......佢地話在街見左.....但又搵唔到窩.....所以走過尼買囉........

回復 878# pollyyik 的帖子

終於見到您啦polly靚女姐姐....... 有時留言係到.....我巳經很開心啦...............