嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一間啱我地cd去買野既地方

回復 100# isis 的帖子

記下 您的上相辦法先 有時間我會做 真係

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 michelle666 於 2010-7-3 10:52 發表   
1 W8 F, R# _7 T
" k9 L# h0 [! `$ A! X) }  j$ x心儀姐同靚女姐姐傾緊
4 @. p# e2 Z  L1 S7 w
我無同佢傾緊@@
8 x4 k& C# h0 R2 L; B" e% A( _我只是作出一個提議吧
3 [; ^* i0 o3 T; N- c+ O而且並不是什麼活動
0 y( V7 W* H$ V( c+ d. I只是希望那些舖頭能給hkcdtv的會員有一方便和優惠就好! w) u* f$ E- s% j
4 h; f1 M7 w% w# y2 J$ b2 z

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-3 13:01 發表   5 d# w$ ^7 I+ q+ k
化妝品 便要自己上網買 我要登記您做優惠顧客先  還有現金回贈
, B9 `* g: t, ^2 q選好後 忍手勿買住 要省錢的話 我要同您計計有多少點數 若够點) ?3 X# M  E9 {7 x, y1 D$ e
便成為會員 會更多著數
* g$ G$ b! b) z  e0 }2 w8 [' z咁係上你地公司個網?

回復 103# 心儀 的帖子

您上去看看先 我提及的motives 有礦物質 之前巳講過 1 S4 G5 _, F* s% T- z7 D. ]) g
但切記 不要買住 我要登記您做優惠客人先 總之看看資料無仿3 _7 {# h/ k7 V  p$ Z% R# r4 N: h5 _
但買的時就商量下先 因為有點數 我要計算一下若够點便做會員
5 _! ]* C" ]* a; |0 e  @會更便宜 緊記

回復 104# isis 的帖子

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-4 18:25 發表   9 J7 ^' K# U. E" p# S6 q

L6 i$ t, G: i+ p; r8 i我無同佢傾緊@@
. L; I! t9 v6 x1 P0 A) l. v6 W我只是作出一個提議吧
! e# ~6 t0 s2 `' h而且並不是什麼活動
) X1 x1 K( T$ Y4 w3 f' ^只是希望那些舖頭能給hkcdtv的會員有一方便和優惠就好
. k- T8 n* N$ H7 p; ~- i7 `# U& q$ E小妹弄錯了... 笨...& y; l) ]1 Y& K3 L! _
心儀姐姐的建議很好啊

回復 106# michelle666 的帖子

呢個party幾時搞呀?!!?

回復 107# tracy00100 的帖子

我被人搞  不知是誰總之男人給我電話 又要估他是那一位 他說咁樣先好玩 頭疼

引用:
原帖由 tracy00100 於 2010-7-6 21:39 發表   
5 f# Y1 O+ q- T& [/ N4 ~: x呢個party幾時搞呀?!!?
8 R$ T1 u$ T0 ]' U/ x& |( d$ M6 J
心儀姐姐建議咋, 靚女姐姐未有答

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-7 11:21 發表   
" y! e- \8 k8 l8 J/ k  i( P  u6 K我被人搞  不知是誰總之男人給我電話 又要估他是那一位 他說咁樣先好玩 頭疼
4 w( c  ]* }* s! z% Z
竟然有人騷擾靚女姐姐, 有冇打算報警?

回復 110# michelle666 的帖子

他講完即刻cut線 還說這樣更加好玩

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-7 15:48 發表   
4 T- I% V3 r$ Z) N8 Z他講完即刻cut線 還說這樣更加好玩
+ b4 q2 y6 I* C& S- {9 s太過份啦, 一定係d騷擾狂徒

回復 109# michelle666 的帖子

絶無問題 那主題是什麼, 地方, 時間,日期, 人物...............等等

回復 112# michelle666 的帖子

一頭霧水 所以我申請了若無來電顯示便拒聽囉 我會嬲架......................我不喜歡男人的行為是這樣的............ 一定不是熟人...............

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-7 15:54 發表   8 n; r5 J+ `, a! _2 n8 K
一頭霧水 所以我申請了若無來電顯示便拒聽囉 我會嬲架......................我不喜歡男人的行為是這樣的............ 一定不是熟人...............
9 n" ]( e) }1 O$ t4 x* v依種人, 呀唔係, 話係人盞影衰人, 係垃圾, 做既野真豬狗不如, 靚女姐姐出入小心

回復 115# michelle666 的帖子

我是一個普通人 又醜陋 又肥 不要搞我啦....................

引用:
原帖由 isis 於 2010-7-7 16:10 發表   
, M" N9 k1 t6 t5 L( ~我是一個普通人 又醜陋 又肥 不要搞我啦....................
7 Y) i( H9 j' v+ t0 [靚女姐姐要自踩...

show quality

剛才的客人 第一次來 竟然問想不想幹 我心諗第一次來看他陰聲細氣以為是CD, 便介紹乳房給他, 怎知他說我條野6吋長想唔想試 在舖內或想我家或他家都可以 我不出聲讓他自自然然收口  他更口沬横飛得利害 又會比我遇到的怪人???????

i love this shop i have a question could you sell the pantyhose in your shop?

回復 109# michelle666 的帖子

不如過年搞啦......搞個cd團拜....過年果陣我地cd們又上其他cd姊妹們既屋企....拜年...去每一個cd既屋企拜年...咁一來可以等d cd既屋企人知道我地係cd.又可以比果位既cd比個機會佢屋企人知道佢個仔係cd,等佢地接受我地....咁我地以後cd就唔駛咁閃宿啦..哈~~