嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一間啱我地cd去買野既地方

引用:
原帖由 isis 於 2011-7-7 13:13 發表   
( e( l4 o" O) X" b0 [4 |: z 不如您ADD Hang Fong FB 會更清楚有d新款gala........... 連yoda係NT....都尼.睇睇......若您有時間過尼啦.......
& K, [# V# O" i/ H
5 |( D* q: |4 f& d$ G' A4 H5 }( X% h
已經add 左你fb 但你未有accept呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
.....因為最近有几個都係Henry講埋d衰野又話f 又話咩我無采佢地.......不好意思啊........ 您話係lovehenryho啊.....咁我會放心d.......... 頭先剿唔到边一個係真ge您呀............... sorry

我都加左你呀,我叫ayumi

哦.................不好意思 我剿番有成7-8個叶ayumi ..........您再加過呀................

攪掂..........但兩個靚女姐姐都加左係我個fb............或者靚女姐姐可以睇下hang fong 公司個fb 有齊d產品gala

thanks isis姐姐

回復 1267# ayumi 的帖子

早ayumi 靚女姐姐客氣 您係第一個咁客氣靚女姐姐重唔我添

有時看到女孩清涼的打扮既羨且妒
0 y7 u8 n0 h8 `$ G# }' L7 h; ?0 \
( K4 K% ]" d4 X4 C% a靚女姐姐會否覺得小妹怪...

引用:
原帖由 isis 於 2011-7-9 12:10 發表   
$ x" o/ K, u9 I4 d早ayumi 靚女姐姐客氣 您係第一個咁客氣靚女姐姐重唔我添
7 x: ~' s4 r; x8 n5 k您係第一個咁客氣靚女姐姐重唔我添?
" t( b$ X- L! S打錯字??get唔到呀

回復 1270# ayumi 的帖子

係唔該...............

回復 1269# michelle666 的帖子

dont be silly - 您唸得太多啦.... 您講果間鞋舖我介紹左比地盤靚女姐姐佢話要去睇睇窩............. 真係唔該晒您呀...............

回復 1272# isis 的帖子

嘻, 幫到手就好 ! [. q! D7 t8 _3 i# K/ u
最近磅重, 發現自己磅數仲偏低
% ]6 I4 ]5 W) |4 X仲有女同事叫小妹磨皮...
2 {2 r/ l% J" i' v( x9 U! T* M  X0 E# O3 o, R( M/ l* \) m

前晚有個女仔8:45pm尼.......見佢大肚林泵..... 便招啾佢坐下啦....... 點知佢洗腎有10年 重好後生噃...佢見我咁陽光氣息.....好似好健康咁...問我係唔係去跑步 我話跑一個圈急步走4個圈囉...... 點知佢就對我答糖咁....... 話約我去觀龍樓後山跑步.........我心唸.....佢咁樣好難跑gawo..... 佢重問我几點去添.......我話7:30am囉....... 見佢比錢ge時候銀包有成叠500元.......我心唸洗腎好貴ga....同辛苦又要介口.......係心裡祝福佢啦........... 點知佢ga眼神就係望住我個腎(腰部)........ 哧到我而家先識驚....... 我係到講明我全身有毒ga...............唔好喉住我....... 如果佢睇到更加之好..........

剛才有個cd靚女姐姐尼.....直條恤衫牛仔衭好streamline身材 剛啱有個女仔買undi噃..... 佢都唔怕.......我話唔好意思呀......佢重笑笑口咁好nice對我....... ..............我係isis 您係到買野唔使驚ga..... 點知佢話佢知呀..... 我又唔好意思問佢咁多野哧親佢....... 如果您有睇恋恋.....不如留下言呀..... 分享下心得都好.........

回復 1274# isis 的帖子

真係咩人都有... ' f- u! I5 ?/ z
佢竟打靚女姐姐主意...

回復 1276# michelle666 的帖子

頭先洗腎姐姐又尼..... 係到講對唔住先.... 因為我唔識點形容佢...咁樣叶佢唔好怪啊........... 佢尼睇下我話試斜背包......我同佢整好佢重好似要聞我體味咁........ 我即刻哧到番埋位.....唸住張枱隔主會好d......... 遲d比佢試探到我血型咪大件事...........  雯雯靚女姐姐真唔知點算好啊

回復 1277# isis 的帖子

小妹覺得首先要攪清楚對方企圖先... 1 y! f$ ~# e/ j# K" ?: s$ B4 T

y( q  a: z% r7 [5 F而家好想黎緊個星期有假...

引用:
原帖由 isis 於 2011-7-10 12:39 發表   
: \7 z$ [7 N9 z% Z/ l6 Y9 ?係唔該...............
2 O; ^  y+ U# u- k; N# Z1 U& K嘻嘻

街角有間shop開張.....點知個花籃掉係地無人幫手........ 於是我以為自己好大力啦...將個花籃令起 唸住放返係3呎高腳假度....... 點知唔够力..........咩原來咁重ga............. 就係咁放係一边 等小巴經過都唔會輾爛就算啦....... 我真係無用.......些少事都幫唔到忙....

哈哈 食完飯無几奈....... 竟然再食一個波蘿飽.............係鮮油有成大塊牛油噃...... 好咁香成個口都係呀.....正到無論... sometimes need to indulge myself ha ha ha .....